22 / 07 / 2024

eski cihangir konakları

eski cihangir konakları

Akşam Gazetesi'nin haberinde yeni inşa edilen apartman ve iki katlı evin yanyana durduğunu bunun da nispet olmadığına dikkat çekmeye çalışılmış.Belediye imar kanuna madde ilavesiyle binaların yüksekliğini tayin edebilecekmiş.

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Samsun'daki tarihi konaklar restore edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Selahiye Mahallesinde yer alan tarihi konakların restore edileceğini belirterek, “Samsun sokakları eski görüntüsüne kavuşacak” dedi.

Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 990 konuttan meydana gelen geliyor.

Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Yeni Sultan Konakları 2 projesinde satış süreci başladı. İşte, Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi...

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nda doğa ile yaşam keyfi!

Antalya eski Vali Yardımcı Turan Eren'in Kooperatif Başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları, üyelerine doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor.

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nın temeli atıldı!

Antalya eski Vali yardımcısı Turan Eren’in kooperatif başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları’nın yapımına başlandı. 200 konutluk proje lansman aşamasında satıldı.

Altunizade Konakları onaylanan projenin dışına mı çıktı?

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ın ,"Altunizade Konakları onaylı projenin dışına çıktı. Projeye biz izni o kadar vermedik, siyaset bu, yaptırır" dediği iddiaları üzerine konu ile ilgili büyükşehir belediye meclisine yazılı önerge verildi.

Antalya Pal City Vali Konakları'nda fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

Aralarında eski ve yeni bakanlar, büyükelçiler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve Antalya iş dünyasının büyük firma sahiplerinin de yer aldığı, 2 etaptan oluşan çok lüks "Pal City Vali Konakları" projesi toplam 284 milyon liraya mal olacak.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alacak!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir’de bina aramaya başladı. Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, ‘Airbnb’ yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de bina aramaya başladı. Güzel oyuncu, eski binaları restore edip, 'Airbnb' yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

eski cihangir konakları Haberi

eski cihangir konakları

Cihangir'de yeni inşa edilen 6 katlı apartmanların yanında 2 katlı ev

Binalar arasında nispetsizlik


Son zamanlarda şehrimizde yapılan binalar arasında nispet olmadığı, 6 katlı bşr apartmanın yanında iki katlı bina inşa edildiği yazılmıştı. Bu nispetsizlik göze çok çirkin göründüğünden belediye ebniye kanununa bir madde ilavesi için teşebbüste bulunmuştur. Bu maddeye istinaden belediye inşa edilecek binanın ne yükseklikte olacağını tayin edebilecektir.


Akşam Gazetesi 17 Teşrinievvel (Ekim) 1931

Abdullah Kutalmış...