06 / 05 / 2024

eski tekel binasına rezidans onayı

eski tekel binasına rezidans onayı

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığından satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli imar planı değiştirildi.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Divanhane Eski Karakol Binası'nın yıkımında flaş gelişme!

Tarihi Divanhane Binası'nın, yıkıma maruz kalmasının ardından flaş gelişme yaşandı. Divanhane Eski Karakol Binası'nın duvarları hiltiyle kırılırken proje alanına iş makineleri dahil edildi.

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi. Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Alanya Konaklı eski belediye binası ALKÜ'ye tahsis edildi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşıarasında yapılan protokolle Konaklı eski Belediye Binası 5 yıllığına ücretsiz olarak ALKÜ’ye tahsis edildi.

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Malatya'daki DSİ binasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılan DSİ hizmet binasına Meteoroloji ve Orman ve Su İşleri il müdürlüklerinin de taşınmasına ilişkin 9 sorunu TBMM gündemine taşıdı..

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Torbalı Belediyesi yeni binasına kavuşuyor!

Torbalı Belediyesi, eski belediye binasının yerine yaptıracağı modern binanın ihalesini tamamladı.

Kahramanmaraş eski SSK binası yıkılıyor!

Kahramanmaraş’ta uzun yıllardır SSK Hizmet binası olarak hizmet veren ve hastanelerin birleştirilmesi sonucu boş kalan eski SSK binası yıkılıyor.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Manisa'daki Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

eski tekel binasına rezidans onayı Haberi

eski tekel binasına rezidans onayı

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin 7 bin 699 metrekare büyüklüğündeki arsasının İzmir 5. İdare Mahkemesi kararı doğrultusunda değiştirilen imar planları, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. 


Milliyet...