07 / 05 / 2024

eski üsküdar evleri

eski üsküdar evleri

Üsküdar, Altunizade'de iki buçuk dönüm bahçe içinde bulunan bir köşk 50 bin liraya satılacakmış. Aynı yerde bin 700 metrekare arsa 10 bin liraya, Beylerbeyi'nde ise Hamdi Paşa Köşkü satılacakmış.

1944 yılında Kuzguncuk'ta 88 metrekare arsa 35 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında İstanbul Defterdarlığı tarafından verilen ilanda satılacak gayrimenkullere alıcı çıkmamış. Kuzguncuk'ta 88 metrekare arsa bir altın parasına 35 liraya satılacakmış.

1930 Yılında Üsküdar'da 4 bin 400 liraya satılık köşk!

1930 yılında bir ilana göre Üsküdar Altunizade'de 4 bin 400 liraya satılık köşk müzayede ile satışa çıkarılacakmış almak isteyenler ise müzayedeye katılabilmek için 330 lira teminat ücreti vereceklermiş...

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar Ferah Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ferah Mahallesi, 2461 ada, 5 parsel ( Eski: 1, 2, 3, 4 ) ve kısmen tescil dışı alan ile Kısıklı Mahallesi, 38 ada, 75 parsel ve 38 ada, 72 ve 15 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Üsküdar Kısıklı Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 1816 ada, yeni 18 sayılı parsele (eski 10, 11, 12 ve 13 sayılı parseller) ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar’da örnek dönüşüm başladı!

Üsküdar’da gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarına ‘Örnek Kentsel Dönüşüm’ adını verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar evleri geleneği çerçevesinde başlattığımız çalışmalarla ilçede mahalle yaşantısı hiç bitmeyecek” diye konuştu...

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

eski üsküdar evleri Haberi

eski üsküdar evleri

SATILIK VİLLA VE ARSA - Altunizade Tramvay Durağı'nda benzin deposu sırasında No. 58 iki buçuk dönüm işlenmiş bahçe içinde her türlü konforu havi müstakil, iki katta dokuz odalı beton villa ile ayrıca ikişer odalı iki binayı muhtevi mülk, pazarlıksız elli bin ve yanında 1.700 M2 ağaçlandırılmış arsa on bin. Cumartesi ve pazar günleri müracaat.




BEYLERBEYİ'NDE HAMDİ PAŞA KÖŞKÜ SATILIKTIR - İskeleye beş dakika mesafede dokuz oda, iki salon, iki mutfak, bir hamam, terkos, elektrik tesisatlı ve büyük meyve bahçeli. Pazar günleri iskele başında gazinocu Bay Muhsin'e müracaat.