12 / 05 / 2024

eskişehir 1+1

eskişehir 1+1

Türkiye'nin Venedik'i olarak anılmaya başlanan Eskişehir, üniversitelerinin yarattığı hareketlilikle gayrimenkulde yatırımcılar için cazibe merkezi oldu

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepebaşı 1. Etap projesinin ihalesini 5 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Eskişehir'de 25 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3897 ada, 1 parselde kayıtlı, 6 bin 360,11 metrekarelik arsayı 25 milyon TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 500 adet daire inşa edilecek. İşte tüm detaylarıyla TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1...

İşte Eskişehir 1/25 binlik imar planının ayrıntıları!

Eskişehir'in gelecek 30 yılını planlayacak olan 1/25 binlik imar planları geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. En çok merak edilen ise planın ayrıntılarıydı. Yeni plana göre hangi alanlar ne olarak belirlendi. İşte detayları...

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 1/25 binlik planlar büyük çoğunluğunu AK Parti’nin talep ettiği değişikliklerin yapılması sonrasında oybirliği ile kabul edildi.

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı Meclis'e sunulacak!

Eskişehir'in gelecek 50 yılını etkileyecek olan ve yaklaşık 8 aydır imar komisyonunda bekleyen 1/25 binlik planlar bu ay içinde komisyon tarafından Meclis'e sunulacak.

Eskişehir'de 9 okul ve 1 yurt kapatıldı!

Eskişehir'de FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen 9 okul, bir yurt, bir vakıf ile 10 derneğin faaliyetlerine OHAL kapsamında son verildi.

Eskişehir'de icradan 3.6 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Eskişehir 1. İcra Dairesi, Eskişehir'deki 16 arsa ve bir binayı satışa çıkardı. İhalesi 15 Ağustos'ta başlayacak olan taşınmazların toplam satış bedeli 3 milyon 655 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'in yeni stadında sona gelindi!

Eskişehir'de inşası tamamlanmak üzere olan 35 bin kişilik yeni stadın çim serme işlemine başlandı. Çalışmaları izlemek için stada gelen PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, inşaatla yakından ilgilendiğini söyledi.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün saat: 14.00 ’de yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire satışa çıkarıldı.

eskişehir 1+1 Haberi

eskişehir 1+1

Kentte 1 +1 dairelere talep her geçen gün artarken, talep artışında 55 bin TL'ye alınan bir evin 500 TL'ye kiraya verilebiliyor olması etkili. Kent hızlı trenle birlikte daha da cazip bir hal aldı. Nüfusu bir milyonu bulan Eskişehir, iki

üniversite, bir açık öğretim fakültesi ve meslek yüksekokulları ile Türkiye’nin üniversite kentlerinden biri.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda kente biri özel diğeri devlet üniversitesi olmak üzere iki üniversite daha açılacağını duyurması kentin gayrimenkul piyasasına olumlu yansımış. Yeni yapıların yüzde 37’sinin 1+1’lerden oluştuğu kentte, Ankara, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır’dan gelen gayrimenkul yatırımcıları 1+1 daire satın alarak yatırım yapma eğiliminde.Kentin emlak piyasasını kentin önde gelen isimlerine yorumlattık ve ulaştığımız sonuçları özetledik.

Gazi Çelik Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Bşk.

“ARSA FİYATLARI TAVAN YAPTI”

Batıya en yakın üniversite kenti olarak adlandırılan Eskişehir'e son yıllarda yapılan altyapı çalışmaları, hızlı tren gibi yatırımlarla...