02 / 10 / 2024

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenileme

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenileme

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Kritik veri öncesi dolarda sakin seyir! Bugün dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 18 Eylül 2024 dolar/TL kuru

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı   öncesi dolar kurunda sakin seyir devam ediyor. Bugün dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 18 Eylül 2024 dolar/TL kuru.

Fed'in faiz kararı öncesi altın yatay seyrediyor! Çeyrek altın alış satış fiyatı kaç lira? 18 Eylül 2024 altın fiyatları

Bugü Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi altın fiyatları yatay seyrediyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın alış satış fiyatları kaç lira? 18 Eylül 2024 altın fiyatları.

Mevduat faizlerine Eylül ayarı! 1 milyon TL ne kadar kazandırıyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi, mevduat faizlerine güncelleme geldi. İşte 1 milyon TL’nin aylık getirisi 18 Eylül 2024…

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Zonguldak’ta kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Zonguldak’ta yer alan arazileri kiraya veriyor. Arazilerin kiralama ihaleleri 18 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İslam Memiş’ten gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı yaptı. İşte Finans Analisti İslam Memiş’in o açıklamaları…

Eskişehir'e sağlık çalışanlarına özel konut projesi geliyor!

Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi, sağlık çalışanlarının barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile Eskişehir'in köklü inşaat şirketlerinden Zagutoğlu İnşaat ile iş birliği yaparak yeni bir konut projesine imza attı.

Milli Emlak’tan Eylül 2024 müjdesi! Hem Tekirdağ hem de Zonguldak’ta KDV’den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ Çorlu ve Zonguldak Devrek’te yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 9 Eylül ve 18 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak’tan hem Denizli hem de Eskişehir’de KDV'den muaf satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 28 Ağustos ve 18 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Fiyatı dudak uçuklatan iPhone 14 diğer ülkelerde kaç TL? İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple, 9 Eylül'de düzenlediği yeni etkinliğinde yepyeni iPhone 14 serisi telefonları tanıttı. Türkiye'de Fiyatı dudak uçuklatan iPhone 14 diğer ülkelerde ne kadar? En ucuz iPhone 14 satan ülke belli oldu! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101 bahçe ve balkon mobilyasında tüm fiyatları indirdi! A101 18 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 marketlerde bu hafta yayınladığı aktüel kataloğunun yanında özel bir indirimli katalog yayınladı. Tüm kategorilerde geçerli bu indirim kampanyasında son gün 23 Eylül 2022.

Nissan Qashqai 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Lansmanı bu yıl yapılan Nissan Qashqai’nin yeni jenerasyonunda özel fiyatlı kampanyalar devam ediyor. İşte Nissan Qashqai 18 Eylül 2022 fiyat listesi..

Motorinden beklenen haber! İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair güncel fiyat listesi araştırılıyor. İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 18 Eylül Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 18 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 18 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenileme Haberi

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenileme

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumunun fiziki durumuna ve yenilenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kabukcuoğlu, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, ''Aşağıdaki sorularımın, Anayasa'nın 98'inci ve TBMM İçtüzüğün 96. ve 99. maddeleri gereğince T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Kabukcuoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Eskişehir ilimize bağlı Mahmudiye ilçemizde bulunan 18 Eylül Stadyumu'yla ilgili yetkinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde olduğu, Mahmudiye Belediyesi'nce kullanım için müracaatta edilmesine rağmen yetki verilmediği, stadın atıl ve kötü vaziyette bulunduğu Eskişehir basınında yer almıştır.''

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu'nun soruları:
1. Eskişehir ili Mahmudiye ilçesinde bulunan...