04 / 05 / 2024

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelerek, Odunpazarı bölgesinde bir Azerbaycan Kültür Evi açmak için uğraştıklarını söyledi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Eskişehir Lokantacılar Odası'ndan esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kovid-19 salgını sürecinde esnafın borçlarının biriktiğine vurgu yapan Eskişehir Lokantacılar Oda Başkanı Bahar Bilen, "Paket servisi haricinde iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafın kira, elektrik, doğalgaz ve çalışanların maaşlarını devlet karşılamalı" dedi.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 

Eskişehir'de evden çıkmamak için evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı!

Eskişehir'de evden çıkmamak için kirada oturduğu evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın Haberi

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, kuruldukları günden bu yana amaçlarının kardeş Azerbaycan’ı Eskişehir’e tanıtmak olduğunu anlattı. Eskişehir’in Türk Dünyası’na başkentlik yaptığını ve Odunpazarı bölgesinde bir Azerbaycan Kültür Evi’nin açılmasının önemine değinen Aydın, "Gönül isterdi ki, kardeş ülkenin derneği olan Azerbaycanlılar Derneği’nin, tarihi Odunpazarı bölgesinde bir kültür evi faaliyeti yapsın. Bizim 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti sürecinde bu konuyla ilgili girişimlerimiz oldu. Halen beklenti içindeyiz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği olarak, Odunpazarı’na Eskişehir’i tanımaya gelen sadece yerli turistlere değil, farklı ülkelerden gelen insanlara da Azerbaycan kültürünü tanıtma fırsatı buluruz. Bu bizim için önemli bir misyon. Yetkili merciler umarız bizim sesimize kulak verecektir"...