28 / 04 / 2024

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 



Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)'nin bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde Türkiye’nin önde gelen şirketleri sektör yatırımcıları, perakendeciler, alışveriş merkezi yöneticileri ve
sektöre destek veren firmalar bir araya geldi.

50 milyar dolar yatırımbüyüklüğüne sahip AVM sektörünün konuşulduğu zirvede Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan'dan önemli açıklamalar geldi.

AVM SEKTÖRÜN NABZI 14. AYD ZİRVESİNDE ATTI!

Yerli ve yabancı olmak üzere her sene milyonlarca ziyaretçiyi biraraya getirerek, ülkeekonomisine büyük katkılar sunan AVM sektörünün nabzı 14. AYD Zirvesi’nde attı. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği nden İsra Holding e tam not!

İSA HOLDİNG TAM NOT ALDI!

50 milyar dolar yatırım hacmi sahip alışveriş merkezlerinin konuşulduğu AYD Zirvesi’ne İsra Holding, Fiba Commercial Properties, ECE Türkiye, ISS, Multi, Esas Gayrimenkul, Rönesans Gayrimenkul, Avrupakent GYO, Nata Holding, Akiş GYO, Aqua Florya AVM, Akmerkez, İstinye Park AVM, Securitas ve Tepe gibi üst
düzey markalar katılım sağladı. 

AVM sektörünün önemli oyuncularından İsra Holding’in, yönetimlerini ECE Türkiye’ye emanet ettiği V Mall İstanbul, V Metroway ve Ağrı İl Özel İdaresi işbirliğinde hayata geçirmekte olduğu V Mall Ağrı projeleri ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

AVM sektörünün ülke ekonomisi, kalkınma, istihdam ve sürdürülebilirlik kriterleri açısından Türkiye için büyük önem taşıdığını, bu noktada yenilikçi dünya perspektifine sahip finansman modellerinin devreye girdiğini ifade eden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Yüzde 100 Türk firması İsra Holding olarak yatırım modellerine baktığımızda Avrupa’yı, Amerika’yı, Orta Asya’yı ciddi manada çok detaylıca inceledik. Bizler, proje bazlı serbest piyasa mevzuatlarına uygun olarak portföy yönetim şirketi esaslarıyla hareket ediyoruz.

Ayrıca modellerimizi, banka finansmanıyla değil tamamen proje bazlı ortaklık üzerine kurarak ilerletiyoruz.'' dedi.

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, Başakşehir’de hayata geçirilen V Mall İstanbul projesinin bu finansman modelinin en önemli örnekleri arasında yer aldığını açıkladı.

İsra Holding’in projelerinde uyguladığı finansman modeli, tüm katılımcılar tarafından tam not aldı. Türkiye’de portföy yönetim şirketlerinin 2022’de 1 trilyon 125 milyar TL, Ekim 2023 itibariyle bu rakamın 2,5 kat büyümeyle 2 trilyon 812 milyar TL’ye ulaştığı açıklandı.

Portföyünü genişletme adına yüksek tempoda çalışan İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, bu rakamın 10 yıl içinde trilyon dolar seviyesine ulaşmasını beklediklerini söyledi.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Projelere bu yıl dış kaynaktan 7,5 milyar dolarlık finansman!

Geri Dön