29 / 04 / 2024

Eskişehir Basın Parkı

Eskişehir Basın Parkı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Eskişehir'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, İnönü İlçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 506 bin 745 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da!

Polatyol Yapı'nın Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleşecek. 

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir Kadın Sağlığı Danışma Merkezi açıldı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü ve Birleşmiş Milletler (BM) Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından inşa edilen Kadın Sağlığı Danışma Merkezi hizmete açıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Sivrihisar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Beylikova'nın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beylikova ve bağlı mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Basın Parkı Haberi

Eskişehir Basın Parkı

Eskişehir Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması yaparak, parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturan Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını bitirdi. 


Anayasanın 28. Maddesi olan “Basın hürdür, sansür edilemez” bendinin yazılı olduğu bir tabela ile sizleri karşılayan Basın Parkı’na, basın şehitleri de unutulmayarak Basın Şehitleri Anıtı dikildi.  

Büyük beğeni toplayan Basın Parkı şimdiden çocukların uğrak yeri haline geldi. Oyun alanında oyunlar oynayan çocuklar, kendileri için hazırlanan Açıkhava Kütüphanesi’nden diledikleri kitapları alıp, okuyabiliyor.  


Osmangazi Mahallesi, Çakmak Caddesi'nde bulunan parkta yeşillendirme ve genişletme çalışmaları kapsamında 4 bin 200 m2 olan eski park alanı 10 bin 860 m2’ye çıkarıldı. Parka yeni bir yürüyüş yolu yapan belediye ekipleri, park geneline yeni park mobilyaları da yerleştirdi. Parkta, süs havuzu, interaktif oyun alanları, satranç alanının...