06 / 05 / 2024

Eskişehir Bektaşpınar yol yenileme

Eskişehir Bektaşpınar yol yenileme

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir il, Odunpazarı ilçe, Kanlıpınar mahallesi, 133 ada, 6 parselde kayıtlı bahçeli kargir idare ve fabrika binasını 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!

Eskişehir Karapınar 2'nci Etap İmar Planı Revizyonları, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilip, Koruma Bölge Kurulu'ndan geçti.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Eskişehir Kent Sempozyumu gerçekleşti!

Eskişehir Kent Sempozyumu'nun son oturumu Kent, Emek, Demokrasi ve Hukuk başlıklı panel düzenlendi. Panelde konuşan TMMOB Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Muhçu, kentsel dönüşümü anlattı.

Eskişehir Huzurum Mahallesi'nde TOKİ krizi!

Eskişehir Odunpazarı Huzurum Mahallesi'nde TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi Projesi kapsamında zorluk çekiyor. TOKİ’nin ilk etabında mahalleye giren iş makineleri nedeniyle birçok evin yıkıldığı iddia edildi.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Eskişehir Hat Boyu yoluna neşter!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan ilçelerdeki yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları sürdürürken diğer taraftan mahalle yollarında sürücülerin can ve mal güvenliği açısından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Pınar Süt'ten Şanlıurfa'ya 100 milyonluk fabrika!

Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek.

Eskişehir Bektaşpınar yol yenileme Haberi

Eskişehir Bektaşpınar yol yenileme


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri geçmiş dönemde İl Özel İdaresi tarafından ihmal edilen ve yıllarca çalışma yapılmayan bölgelerde, yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız kazandırdı. Tepebaşı İlçesi Bektaşpınar Mahallesi yolunda alt yapı iyileştirmesi gerçekleştiren ekipler, zemin güçlendirmesi yaparak yolun taşıma kapasitesini arttırdı. Son olarak 6 kilometrelik alanda sathi kaplama işlemini de gerçekleştiren ekipler, yolu sürücüler açısından güvenli hale getirdiler.


Çalışmaları en başından beri yakından takip ettiğini belirten Bektaşpınar Mahallesi Muhtarı Yasemen Ünlü, yıllardır yol konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ancak Büyükşehir Belediyesi’ne müracaatları sonucu ekiplerin kısa sürede dönüş yaparak çalışmalara başladıklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’ne ve ekiplerine teşekkür eden Ünlü, çalışmaların mahalle içine kadar devam ettirilmesini istedi.



Eskişehir Büyükşehir...