27 / 08 / 2024

eskişehir besa kule çalışmaları

eskişehir besa kule çalışmaları

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Bu zamana kadar çok sayıda konut ve AVM projesine imza atan Besa İnşaat, yeni projesi "Besa Kule" ile iş dünyasına hitap ediyor. Besa Kule İş Merkezi'nde 104 ofis ve 25 mağaza yer alıyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Efe Bezci: Besa Kule ofisin havasını değiştirecek!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi’nde her detay iş verimini arttırmaya yönelik tasarlandı.

Ankara Besa Kule 2015'te teslim!

BESA Grup Ankara'da sağlayacak özelliklerle 104 ofisin yer aldığı Besa Kule projesini hayata geçiriyor. Proje teslimleri 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Besa Kule, Eskişehir Yolunda inşa ediliyor.

Besa Kule'de iş yaşamı 2015 Haziran'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Ankara-Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'nin kaba inşaatı tamamlandı. Halen açılabilir camları yerleştirilebilen projede, işyerlerinde faaliyetler 2015 yılı Haziran ayında başlayacak.

Efe Bezci: Besa Kule çok önemli bir bölgede!

Besa Kule'yi hayata geçiren Besa Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin hem iş dünyası hem de bürokrasi anlamında Ankara'nın en önemli bölgelerinden olduğunu ifade etti.

Efe Bezci: Besa Kule tabela değeri ile de fark yaratıyor!

Başkent Ankara’da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Eskişehir Yolu’nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, yüksek tabela değeri ile de fark yaratıyor.

Efe Bezci: Besa Kule çalışanları stresten kurtulacak!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi, stressiz çalışmanın formülünü buldu.

Besa Kule iş dünyasını biraraya getiriyor!

Projeyi hayata geçiren Besa İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşaatı devam eden Besa Kule'nin bölgeye olduğu kadar iş dünyasına da ayrıcalık getireceğini kaydetti

Besa Kule altın üçgen lokasyonuna mimarisi ile artı değer katacak!

Başkent gayrimenkul sektöründe Ankara'nın "altın" üçgeni olarak tanımlanan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin orta noktasında yükselen Besa Kule, bu çok özel lokasyona farklı mimarisi ile artı değer katacak.

Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor...

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor!

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Ankara Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde yükselen Besa Kule İş Merkezi 104 ofis ve 25 mağazadan oluşuyor...

Besa Kule 'de 700 bin liraya ofis!

Besa Kul Başkent iş dünyasını bir araya getiriyor. Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşaat çalışmaları devam eden Besa Kule İş Merkezi, yüksek konforun yanında kolay ulaşımı ile "adres" özelliği taşıyacak

eskişehir besa kule çalışmaları Haberi

eskişehir besa kule çalışmaları

Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşaat çalışmaları devam eden Besa Kule İş Merkezi'nde 104 ofis ve 25 mağaza yer alıyor. 

Besa Kule'yi inşa ederken bünyesindeki ofis katları ve mağazalarda yüksek konforun yanında yaşamı kolaylaştıracak her ayrıntıyı titizlikle ele aldıklarını vurgulayan Besa İnşaat yetkilisi Efe Bezci, projelerinin bulunduğu çok özel lokasyon nedeniyle aynı zamanda Ankara'da yeni bir adres ortaya çıkaracağını...