02 / 05 / 2024

Eskişehir Beylikova dükkan

Eskişehir Beylikova dükkan

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki Uzunburun Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.. Alp, Beylikova merkezde yeni alınan arsanın üzerine 4 dükkan ve 16 dairelik lojman yapılacağını bildirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 ve TOKİ Eskişehir Beylikova kura sonucu listesi...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Beylikova 2. Etap projesinde yer alan 189 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap 100 bin konut başvuru detayları!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap 100 bin konut başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtları...

TOKİ Konya Beyşehir 405 konut ile 18 dükkan ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ'nin Konya ili Beyşehir ilçesi Hacıakif Mahallesi 405 adet konut, 18 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Eskişehir'de konut satışları yüzde 22,8 düştü!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Eskişehir’de konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,8 oranında düştü.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'de konut satışları Şubat'ta yüzde 35 düştü!

TÜİK 2019 yılı Şubat ayı konut satış verilerine göre, Eskişehir'de geçen ay ki konut satışları bir önceki aynı döneme göre yaklaşık yüzde 35 oranında düştü.

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararının durdurulması sonrasında sorunlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar hizmet bekliyor.

Eskişehir Beylikova dükkan Haberi

Eskişehir Beylikova dükkan

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki Uzunburun Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alp, Beylikova merkezde kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini, belediye lojmanının ısı yalıtımı ve mimari çalışmalarının yapıldığını, yeni alınan arsanın üzerine 4 dükkan ve 16 dairelik lojman yapılacağını, 19 Haziran Okulunun bahçesine yeni 8 derslikli İmam Hatip Orta Okulu inşaat ihalesinin yapıldığını, Beylikova Sulama Göletinin kaçak su için enjeksiyon inşaat çalışmalarının yapıldığını ve bir etaplık sulama hattının tamamladığını, Beylikova Besi Organize Sanayi inşaat çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve arsa satışlarının yapılacağını söyledi.


2 Eylül...