05 / 05 / 2024

Eskişehir bina yalıtımı

Eskişehir bina yalıtımı

Eskişehir’de kış mevsimi öncesi apartmanlarda yalıtım işleri hızlanmaya başladı. İyi bir yalıtım sağlanmış binalardaki aylık yakıt tüketimi ve harcama kalemini yarı yarıya düşürebildiği belirtiliyor.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Adsız tarafından kuruldu.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Beypınar tarafından kuruldu.

Derin Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bakır tarafından kuruldu.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Eskişehir bina yalıtımı Haberi

Eskişehir bina yalıtımı

Eskişehir’de kış mevsimi öncesi apartmanlarda yalıtım işleri hızlanmaya başladı.

Bu yıl yazın çok sıcak geçmesinin, önümüzdeki kış mevsimi havaların çok soğuyacağı şeklindeki toplumdaki genel yorumlar üzerine apartman sakinlerinin binalarını yalıtım malzemeleri ile mantolamaya daha hız verdiği belirtiliyor. Binalardaki yalıtım ısı kaybını önlerken, ödeme anlamında da aile bütçesine yakıtın az kullanılması açısından azımsanmayacak ölçüde bir kazanç sağlıyor. İyi bir yalıtım sağlanmış binalardaki aylık yakıt tüketimi ve harcama kalemini yarı yarıya düşürebildiği belirtiliyor. Apartmanlardaki yalıtım harcamasının kullanılan malzemenin kalitesi ve işçiliğe göre daire başına yaklaşık 2 bin liraya mal olduğunu, bu giderin birkaç yıllık daha az yakıt ödemesi ile karşılandığı...