29 / 04 / 2024

Eskişehir çalışmaları

Eskişehir çalışmaları

Eskişehir, marka şehir olma yolunda önemli mesafeler kat ediyor. Marka şehir olabilmek için öncelikle Eskişehir'i diğer şehirlerden farklı kılan özelliklerini öne çıkarmak gerekiyor.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nde çalışmalar başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından 6 Haziran tarihinde ihalesi tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesinde sürenin tamamlanmasıyla birlikte hafriyat çalışmaları başladı.

Seydişehir'de otopark çalışmaları başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, eski cezaevinin yıkıldığı alana yapılacak olan otopark için çalışmalar başladı.

Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başladı!

"Akıllı Şehirlere Dönüşüm Hareketi" kapsamında 2023'e kadar dönüştürülmesi planlanan 3 şehirden biri olan Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başlatıldı.

TOKİ'nin Eskişehir emekli projesinde çalışmalar sürüyor!

TOKİ'nin, Eskişehir Tepebaşı İlçesi Aşağısöğüt Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamındaki daireler için çalışmalar sürüyor.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Doğanşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Eskişehir Tepebaşı'nda yollar asfaltlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesi, Bozdağ ve Yarımca’da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Nayman'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Belediye Başkanı Ahmet Ataç Nayman Sokak ve Hoşnudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını denetledi. Ataç, kentin en merkezi noktasında yenilenen sokağın yeni görünümüne kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Eskişehir İmişehir'e asfalt müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kırsal bölgelerde bulunan mahalle yollarının onarım ve bakımlarını sürdürüyor. Ekipler, İmişehir Mahallesi’nde asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Eskişehir çalışmaları Haberi

Eskişehir çalışmaları

Bu kapsamda kentin marka şehir olma yolundaki potansiyellerine son yıllarda turizm yani hizmet sektörü de eklendi. Bundan 10 yıl öncesine kadar Eskişehir, turizm sektörüyle tanışmazken bugün önemli otel zincirlerinin yatırımları halen devam ediyor. Yatak kapasitesi 11 bine ulaşan Eskişehir, turizm alanında hatırı sayılır bir yer edindi.Eskişehir'in turizm potansiyelini ortaya koyması noktasında sadece Odunpazarı ve şehir kültürü ile yetinmemiz mümkün değil. Çünkü Eskişehir'in ilçeleri inanç turizmi açısmdan da önemli değerleri bünyesinde barındırıyor. Sivrihisar'da bulunan Ermeni Kilisesi ve Ulu Camii, Seyitgazi'deki Seyit Battal Gazi Türbesi bunlardan bazıları. Sahip olduğumuz bu değerleri dğoru bir stratejiyle tanıtabilirsek kentin turizm alanındaki enstrümanları daha da gelişecek. Bu konuda kayda değer çalışmalar yapıyoruz. 



Yüksek hızlı trenle İstanbul'dan başlayan ve içinde Eskişehir'in inanç turizmi noktalarının yer aldığı, Konya'da...