05 / 05 / 2024

Eskişehir Diş Sağlığı Hastanesi

Eskişehir Diş Sağlığı Hastanesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ile Bilecik'ten gelecek hastalara hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 2018 yılında tamamlanacak.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Diş Sağlığı Hastanesi Haberi

Eskişehir Diş Sağlığı Hastanesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ile Bilecik'ten gelecek hastalara hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 2018 yılında tamamlanacak.


ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastane inşaatının geçen yılın ağustos ayında başladığını anımsatarak, 2018 yılına girmeden 6 katlı, 20 bin metrekare kapalı alana sahip, hastanenin inşaatının biteceğini söyledi.


Ankara ve İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesinin Eskişehir'de olacağını ifade eden Gönen, şöyle konuştu:


"Yaklaşık 3 milyon kişilik nüfusu hitap eden bir hastane inşa ediyoruz. Bursa, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Bilecik ve Eskişehir'e hizmet edecek hastanemizin 242 ünitelik tedavi birimi olacak. Bu hastanenin inşasına 2008 yılında eski rektörlük binasının dönüştürülmesiyle başladık. Şu andan 55 ünitelik kapasitemizi 242'ye çıkartacağız. Bugün Eskişehir'de yılda...