14 / 05 / 2024

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı

Antalya'nın 100 yıllık demiryolu hayali startı verilen Eskişehir- Antalya hattı ile gerçek oluyor. Bölge iş dünyası komşu illerdeki OSB'lerin yüklerinin Antalya Limanı'na ulaştırılması için "Baladız-Keçiborlu" hattının öncelikle bitirilmesini istiyor.

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Eskişehir'de yapılması planlanan demiryolu projesi TBMM'de!

Eskişehir ile Gemlik Limanı arasında yapılması planlanan demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli, Merkez Odunpazarı İlçesi, Sultandere Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Eskişehir Millet Bahçesi 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Millet Bahçesi Millet Bahçesine Ait Kapalı Otopark ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, İnönü İlçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 506 bin 745 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Reysaş GYO Eskişehir'den 350 bin TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Sivrihisar Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan ve üzerinde taşıt muayene istasyonu bulunan gayrimenkulü 350 bin TL bedel ile satın aldı...

Eskişehir OSB ile TCDD'nin demiryolu protokolü TBMM'de!

Eskişehir OSB ile TCDD arasında imzalanan demiryolu yapım protokolünün ve diğer bazı projelerin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı...

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Eskişehir Büyükşehir'den 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Merkez Işıklar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Eskişehir'de 4 milyon TL'ye icradan akaryakıt istasyonu!

Eskişehir İli, Sivrihisar İlçesi, Elmalı Mahallesi, Ağaçarası mevkiinde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 4 milyon 76 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Yassıhüyük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı Haberi

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı

ULAŞTIRMA, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'nın Antalya'yı, istanbul ve Kapadokya'ya bağlaması planlanan Eskişehir-Antalya Hızlı Demiryolu Projesi'ne start vermesi Antalya iş dünyasında sevinçle karşılandı. İş çevreleri 9 milyar TL keşif bedelli proje ile Antalya-İstanbul arasının 3-4 saate düşeceğini belirterek, Konya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta'daki OSB'lerin Antalya Limanı'na bağlanması için Baladız-Keçiborlu hattının da bir an önce bitirilmesi gerektiğini ifade etti. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, bu proje ile Antalya'nın ulusal ve uluslararası demiryolu ağına bağlanacağını belirterek, "Demiryolu Antalya'nın 100 yıllık hayaliydi. Antalya'nın 6.3 milyon ton tarımsal üretim potansiyeli var. Türkiye ve Avrupa'nın turfanda sebze ihtiyacını Antalya karşılıyor. Hızlı demiryolu projesi gerçekleşirse fiyatlar ucuzlar. Sanayicinin maliyetleri azalır. 

Antalya katma değeri yüksek olan bir kent. Hızlı tren Antalya'nın katma değerini daha...