06 / 05 / 2024

Eskişehir İstasyon Meydanındaki trafo binası yıkıldı

Eskişehir İstasyon Meydanındaki trafo binası yıkıldı

Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin meydan düzenleme çalışmaları kapsamında, İstasyon Köprüsü’nün yıkılmasının ardından İstasyon Meydanının ortasında kalan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye ait trafo da yıkıldı.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Eskişehir'de sıva yaparken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Eskişehir, Akarbaşı Mahallesi Depboy Sokağı'ndaki çalıştığı inşaatta sıva yapan Feti A. dengesi kaybederek düştü…

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Eskişehir Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Dev kampüs, açılış için gün sayıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

ÖİB Eskişehir Odunpazarı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün satışı onaylandı..

Eskişehir Tepebaşı'nda acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir Tepebaşı'ndaki bazı gayrimenkuller Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Eskişehir İstasyon Meydanındaki trafo binası yıkıldı Haberi

Eskişehir İstasyon Meydanındaki trafo binası yıkıldı

Eskişehir’de, İstasyon Köprüsü’nün yıkılmasının ardından İstasyon Meydanının ortasında kalan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (OEDAŞ) ait trafo da yıkıldı.


Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanabilmesi için trafonun yıkılması uzun zamandır bekleniyordu. Büyükşehir Belediyesi, köprünün yıkılması ve yeni tramvay hattının devreye girmesinin ardından bölgede düzenleme çalışmalarına başlamış ancak proje meydanın tam ortasında kaldığı ve yıkılmadığı için tamamlanamamıştı. 


Yeni trafonun yerinin belirlenmesi için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ile OEDAŞ arasındaki görüşmelerin uzun sürdüğü, bu nedenle trafonun yıkılamadığı ve meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanamadığı belirtildi.


Hürriyet...