01 / 07 / 2024

eskişehir Kaplanlı Caddesi

eskişehir Kaplanlı Caddesi

Büyükdere Mahallesi Kaplanlı Caddesi'nde Cumalı Yeşilgöz'e ait 3 katlı binanın zemin katı, yan taraftaki temel kazısı nedeniyle çöktü. Zemindeki kolon ile yan duvarların çöktüğünü gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Budak İnşaat Eskişehir'de hizmete açıldı!

Eskişehir'de faaliyet gösterecek Budak İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Limited Şirketi açıldı. Şirket, Yakup Satar Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Eskişehir Şirintepe Spor Merkezi açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezilerine bir yenisini daha ekledi. Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde bulunan ‘Şirintepe Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Eskişehir Yunus Emre Caddesi’ndeki bina yıkıldı!

Eskişehir’de yıkım sırasında hasar gören 7 katlı apartmanda bulunan 21 hane halkı, binanın yıkılma riskine karşı evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Eskişehir Odunpazarı'ndaki çınar ağacı tescillendi!

Eskişehir Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan 205 yaşında olan Çınar ağacı Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucu tescillendi...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı tarafından Uluönder Mahallesi, Rauf Orbay Caddesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İnşaat işi ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Türk Hava Kurumu Eskişehir'de gayrimenkul satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Eskişehir İli, Mahmudiye İlçesi, Işıklar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 'nde yer alan kargir apartman nitelikli gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 4 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir, şehircilik uygulamaları yurtdışına örnek!

Anderlecht Belediye Başkanı Gaetan Van Goidsenhoven, Eskişehir ziyaretinde yerinde inceleme fırsatı bulduğu Porsuk Çayı Projesi’ni ve İki Eylül Caddesi’nin düzenlemesini Anderlecht’teEs hayat geçirmek istediklerini belirtti.

Vatan Bilgisayar, Türkiye’de 57’nci mağazasını Eskişehir'de açtı!

Vatan Bilgisayar, Türkiye’de 57’nci, Eskişehir’de 2’nci hiperstore’unu İsmet İnönü Caddesi, Tepebaşı’nda hizmete açtı

Vatan Bilgisayar 57'inci mağazayı Eskişehir'de açtı

Vatan Bilgisayar, Türkiye’de 57’nci, Eskişehir’de 2’nci hiperstore’unu İsmet İnönü Caddesi, Tepebaşı’nda hizmete açtı

eskişehir Kaplanlı Caddesi Haberi

eskişehir Kaplanlı Caddesi


Büyükdere Mahallesi Kaplanlı Caddesi'nde Cumalı Yeşilgöz'e ait 3 katlı binanın zemin katı, yan taraftaki temel kazısı nedeniyle çöktü.  Zemindeki kolon ile yan duvarların çöktüğünü gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri evin çevresini güvenlik kordonuna alırken, Eskişehir Dogalgaz Dağıtım A.Ş.  (ESGAZ) yetkilileri de binanın doğalgaz bağlantısını kesti. 

Olay yerine gelen Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ferah Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ev sahiplerinin durumun farkına vararak 3 gün önceden binadan ayrıldıklarını söyledi. 


Ev sahibine ve inşaat şirketi yetkililerine "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan Yavuz, "Şu anda incelemeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Evin suyu, doğalgazı kesildi, gerekli önlemler...