17 / 05 / 2024

eskişehir orman çalışmaları

eskişehir orman çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’ne spor tesisleri ve yeni bir orman kazandırmak için çalışmalarına başladı...

Eskişehir’de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdığını duyurdu. Buna göre, Gündoğdu’dan başlayan dönüşüm için “Kat Karşılığı Yapım İşi İhaleleri” uzlaşma görüşmeleri tamamlanarak, uygulama aşamasına geçildiği açıklandı.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nde çalışmalar başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından 6 Haziran tarihinde ihalesi tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesinde sürenin tamamlanmasıyla birlikte hafriyat çalışmaları başladı.

Seydişehir'de otopark çalışmaları başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, eski cezaevinin yıkıldığı alana yapılacak olan otopark için çalışmalar başladı.

TOKİ'nin Eskişehir emekli projesinde çalışmalar sürüyor!

TOKİ'nin, Eskişehir Tepebaşı İlçesi Aşağısöğüt Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamındaki daireler için çalışmalar sürüyor.

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Eskişehir Seyitgazi'de asfaltsız yol kalmadı!

Son zamanlarda özellikle ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları ile halkın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gaziantep Kuzey Şehir projesinde çalışmalar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

eskişehir orman çalışmaları Haberi

eskişehir orman çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli bölgelerindeki büyük yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı sonunda bulunan alanda Sultandere Spor Tesisleri ve Oyun Alanları Projesi hayata geçiriliyor. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliğiyle yürütülecek olan projenin ilk adımı olarak, 24 bin üç yüz metrekarelik orman sahası düzenlenen törenle ağaçlandırılmaya başlandı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Milli Olimpiyat Komitesi Başkanvekili Türker Arslan ve komite yönetim kurulu üyeleri, 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Emine Karakuş başta olmak üzere mahalle sakinleri ve amatör spor kulüpleri sporcuları katıldı.


Törende konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Türkiye’de merkezi hükümetten ödenek olarak en az payı alan belediyelerden birinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olduğunu ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi gibi...