03 / 05 / 2024

eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Eskişehir’de, çocukların en gözde mekânlarından biri haline gelen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde geçen yılki çeşitli sosyal faaliyetlere bin 464 kursiyer katıldı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir Modern Sanat Müzesi'ni Japonlar yapacak!

Eskişehir Odunpazarı'da inşa edilecek modern sanat müzesinin detayları paylaşıldı. Projenin yapımını Japon mimar Kengo Kuma'nın mimarlık ofisi, Kengo Kuma & Associates üstlenecek.

Eskişehir Kentsel Siti’nin geleceğine yön verilecek!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kentsel Siti Alan Başkanlığı Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda “Alan Yönetimi ve Yönetim Planı” konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda eşgüdüm içinde çalışmada yaşanan sıkıntılar görüşüldü.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Eskişehir Bilim Deney Merkezi yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve geleceğe ışık tutan Bilim Deney Merkezi, 4 Mayıs 2016 tarihinden itibaren bakım ve onarım çalışmaları için kapılarını ziyaretçilere kapatacak.

Eskişehir'de dönüşümün en güzel örneği Özdilek Sanat Merkezi!

Eskişehir’de, çocukların en gözde mekânlarından biri haline gelen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde geçen yılki çeşitli sosyal faaliyetlere bin 464 kursiyer katıldı.

Eskişehir Tepebaşı'na rehabilitasyon merkezi açıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Aşağısöğütönü Mahallesi’nde bulunan Yaşam Köyü’ne yeni bir 'Beceri ve sanat atölyesi' adı altında rehabilitasyon merkezi açıldı.

Eskişehir Tepebaşı rehabilitasyon merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Aşağı söğütönü Mahallesi'nde bulunan Yaşam Köyü'ne bir 'Beceri ve sanat atölyesi' adı altında rehabilitasyon merkezi açıldı.

Eskişehir'de tarihi mekanların restorasyonu tamamlandı!

İstanbul'da tarihi dokunun yok edildiğine ve sinema ile tiyatro salonlarının kapatıldığına tanıklık edince, her sokağında bir sanat eserini bulunduran Eskişehir geliyor insanın aklına.

Eskişehir'de ilk ahşap el sanatlar müzesi açılacak!

Eskişehir'de, Dünya Ağaç Günü dolayısıyla 9 gün sürecek etkinliklere, Türkiye dahil 68 ülkeden 300'e yakın sanatçı, bilim insanı ve yönetici katılacak.

Eskişehir Stadyumu ne zaman bitecek?

Sazova Mahallesi'nde bulunan Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nın yanında yer alan Eskişehir Stadyumu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stadyumun bu yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi!

Özdilek Alışveriş Merkezi, gelenek haline getirdiği konserlerine muhteşem bir şov ve muhteşem bir konserle bir yenisini daha ekliyor. Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi gerçekleştirilecek.

eskişehir Özdilek Sanat Merkezi Haberi

eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri olan Özdilek Sanat Merkezi her yıl binlerce yurttaşımıza hizmet veriyor. Özdilek’in katkılarıyla restore edilen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi, çocukların en gözde mekânlarından biri haline geldi. Çok yönlü bir kültür merkezi olarak kaynakların halk için kullanılmasının en çarpıcı örneklerinden olan Özdilek Sanat Merkezi, atölye çalışmalarının yanı sıra yazlık sinema gösterimleri, sergiler ve çeşitli sanat grupları çalışmalarıyla yıl boyunca renkli buluşmalara sahne oluyor. 2015 yılı içinde Piyano, Şan ve Solfej, Gitar, Resim, Seramik, Yaratıcı Drama, Cam ve Şaloma, Model Uçak, Diksiyon, Yaratıcı Drama, Metin Yazarlığı, Hareket Ses Beden Nefes, Kağıt, Takı Kursu ve Etüt çalışmalarına bin 464 kursiyer katıldı.


7-17 yaş arası genç ve çocukların ağırlıklı olarak sanat eğitimi aldığı bir kurum olan Özdilek Sanat...