01 / 05 / 2024

Eskişehir panaroma plus

Eskişehir panaroma plus

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

Panorama Plus 35 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Eskişehir'in en yüksek ve en donanımlı projesi olarak lanse edilen Panorama Plus projesi Eskişehir halkının fikrine başvurularak hayata geçirildi.

Eskişehir Panorama Plus 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Panorama Plus Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eskişehir Panorama Plus 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO'dan Eskişehir Panorama Plus'ta satılık 4 gayrimenkul!

Halk GYO, Odunpazarı'nda bulunan Eskişehir Panorama Plus Projesi'nin ticari alanlarını satışa çıkardı. Projede yer alan 4 gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Panorama Plus'ta büyük kampanya!

Eskişehir Panorama Plus projesinde kalan son daireler için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda, “yüzde 20 peşinat, kalan yüzde 80 için Halkbank’tan 0 faiz oranı ile 72 ay vadeli kredi veya peşin alımlarda yüzde 20 indirim” imkânı sağlayan kampanyaya başladı.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Eskişehir Panorama Plus 35 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Eskişehir halkının fikrine başvurularak hayata geçirilen Panorama Plus projesi 35 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Projede teraslı ve dubleks daire seçenekleri de mevcut durumda.

Eskişehir Panorama Plus değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Eskişehir Panorama Plus Projesi Ticari Bölümler Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Halk GYO'nun İstanbul dışındaki ilk konut projesi Eskişehir'de!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO ), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Halk GYO Eskişehir'e Panorama Plus ile girdi!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Panaroma Plus'ta yaşam Ağustos 2015'te başlayacak!

HALK GYO 'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir 'de yükselmeye devam ediyor, inşaatın yüzde 60 'ının tamamlandığı projede yaşam, Ağustos 2015 'te başlayacak..

Panorama Plus Eskişehir projesinde kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor!

Halk GYO, Eskişehir’deki konut projesi Panorama Plus’ta ev sahibi olmak isteyenlere “kişiye özel” ödeme seçenekleri ile yepyeni fırsatlar sunuyor. Proje Halk GYO’nun ilk konut projesi.

Eskişehir Panorama Plus'ta ev sahibi olmak daha kolay!

Halk GYO, Eskişehir’deki konut projesi Panorama Plus’ta ev sahibi olmak isteyenlere “kişiye özel” ödeme seçenekleri ile yepyeni fırsatlar sunuyor…Eskişehir Panorama Plus'ta ev sahibi olmak daha kolay...

Eskişehir panaroma plus Haberi

Eskişehir panaroma plus

GYODER, hain darbe girişimi sonrası ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında GYODER üyesi 49 firma 118 projesini aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Eskişehir Panaroma Plus'ta yer alacak. 


Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ülke ekonomisini canlandırma amacıyla yeni bir kampanya için üye firmaları bir araya getirdi. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanya kapsamında GYODER üyesi 49 firma, 118 projesini 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0.7'lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunuyor. Satılan gayrimenkuller için peşinat yüzde 20 olurken, yüzde 5 de ara ödeme yapılacak. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Eskişehir Panaroma Plus'ta yer alacak. 


DAHA KOLAY ŞARTLARDA EV SAHİBİ OLACAKLAR 

Gayrimenkul sektörünün...