30 / 04 / 2024

Panorama Plus Eskişehir projesinde kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor!

 Panorama Plus Eskişehir projesinde kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor!

Firma: Halk GYO

Proje: Panorama Plus Eskişehir

Halk GYO, Eskişehir’deki konut projesi Panorama Plus’ta ev sahibi olmak isteyenlere “kişiye özel” ödeme seçenekleri ile yepyeni fırsatlar sunuyor. Proje Halk GYO’nun ilk konut projesi.



Halk GYO, Eskişehir’deki konut projesi Panorama Plus’ta ev sahibi olmak isteyenlere “kişiye özel” ödeme seçenekleri ile yepyeni fırsatlar sunuyor.Halk GYO’nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir’in yeni ikonu ve en yüksek binası olarak hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatın yüzde 60’ının tamamlandığı projede yaşam, Ağustos 2015’te başlayacak. Yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları ile “Kişiye özel” ödeme seçenekleri sunan Panorama Plus, düşük peşin ödeme sonrası iki alternatifli ara ödeme ve teslimde ödeme modelleri ile alıcılara geniş hareket alanı sağlıyor.


“Yeşil Bina Sertifika Adayı”

Eskişehir dışından da yakından takip edilen proje, bölgeye sağlayacağı katma değer ile de dikkat çekiyor. Panorama Plus Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Birdal, Eskişehir’in  Halk GYO  için önemine değinerek, şehrin en yüksek ve ikonik binasını yapıyor olmakla birlikte, Eskişehir’e yakışır şekilde şehrin ilk “Yeşil Bina Sertifika Adayı” konut projesini de şehre kazandırdıklarını söyledi.


Sakarya Gazetesi 



Telefon: 0222 224 00 82-84

Web adresi: http://www.halkgyo.com.tr/


Geri Dön