28 / 04 / 2024

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Firma: Dinamik Life

Proje: Mood Göksu

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.



Mood Göksu projesi başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.  Dinamik Life  imzası taşıyan ve satışların başladığı Mood Göksu Başkent Mood Göksu projesi 10 blok olarak inşa ediliyor.

Ankara Eryaman'da inşa edile projede toplam 1.100 konut bulunuyor. Proje kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Eryaman Mood Göksu projesinde hangi sosyal alanlar yer alıyor?  Ankara  Mood Göksu projesinin teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen soruların cevapları ve Mood Göksu projesi ile ilgili detaylar...

Mood Göksu da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

ERYAMAN MOOD GÖKSU NEREDE?

Ankara Mood Göksu projesi Başkent Eryaman'da inşa ediliyor. Lokasyonuyla dikkat çeken proje Kaşmir Yonca Evleri'ne komşu konumda yükseliyor.

Farklı sosyal alanların yer aldığı Ankara Mood Göksu projesindeki konutların teslimlerinin 2026 yılının başında yapılması planlanıyor. Projede 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Mood Göksu projesinin sosyal alanları arasında; Spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Web: https://moodgoksu.com/
Telefon: 0532 230 78 94

 

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Emlakta Nostalji: 1942'de imar ve inşaata dair yeni yönetmelik!

Türk inşaatçıları 135 ülkede 492.6 milyar dolarlık projeye imza attı!


projeye sor



Geri Dön