13 / 05 / 2024

Eskişehir stat alanı

Eskişehir stat alanı

Ülke genelinde yaklaşık 713 bin metrekare Millet Bahçesi hayata geçirilecek. 15 stadyum arazisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Millet Bahçesi’ne dönüşüyor.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Amasya ve Eskişehir'de yer alan iki taşınmaz özelleştirildi!

Amasya ve Eskişehir'de yer alan taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 22.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 2. Satış Memurluğu, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi, 505 parselde yer alan arsayı 22 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Reysaş GYO Eskişehir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir'de yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 924 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Eskişehir'de 20.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 589 bin 132 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 923 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Eskişehir'de 17 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 17 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Mamuca kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Mamuca 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Eskişehir stat alanı Haberi

Eskişehir stat alanı

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; Eskişehir'de ilk adım atıldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) ait 54 bin metrekarelik eski Eskişehir stat alanı Millet Bahçesi yapılmak için protokolle Türk Dünyası Vakfı’na devredildi.

Eskişehir Stadı’nda yapılan imza törenine TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Eskişehir Valisi Özdemir Çalacak katıldı. 
 
TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Araziyi devrettik. Mevcut eski stadın yıkım işlerini Eskişehir valiliği işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Millet Bahçesi yapımı için Türk Dünyası Vakfı ile koordinasyon içerisinde olacağız”dedi.

Turan, şehirlerin sadece bina olarak görülmediğini, merkezinde bina değil insan olan bir bakış açısı geldiğini ifade etti.