16 / 05 / 2024

eskişehir tren garı

eskişehir tren garı

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Hızlı Tren için yapılan ikinci peronun hizmete girdiğini müjdeledi. Koca, "Bir tane de transit hat olacak. Toplam 4 peron, 8 hızlı tren hattı, 1 tane de yük trenleri için normal bir hat olacak." dedi...

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Denizli Çivril Tren Garı imar planı onaylandı!

Çivril’de Ocak ayında İlçe Belediyesi tarafından TCDD’den 1 milyon 253bin liraya satın alınan Çivril Tren Garı’ndaki 54 bin metrekarelik alan için imar planı değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Konya Hızlı Tren Garı ihalesini Altındağ İnşaat kazandı!

Konya’nın mega projelerinden biri olan ve şehri demiryolu ulaşımında bir merkez haline getirecek Eski Buğday Pazarına yapılması planlanan hızlı tren garının ihalesi sonuçlandı. Yerin teslimi de yapıldı.

Eskişehir İstasyon Meydanı tamamlandı!

Eskişehir'de hızlı Tren yolunun yer altına alınmasından sonra düzenleme çalışmalarına başlanan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanında asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi.

Eskişehir İstasyon Meydanı tamamlandı!

Eskişehir'de Hızlı Tren yolunun yer altına alınmasından sonra düzenleme çalışmaları başlayan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanı'nda asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi

Eskişehir-Antalya hızlı tren hattı geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Eskişehir- Afyon- Isparta- Burdur ve Antalya hızlı tren hattının yapımına 2016'da başlanacağını söyledi.

İzmit Tren Garı bölgesinde yatay sondaj ile yağmur suyu hattı inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, TCDD İzmit Tren Garı ile Merkez Bankası Kocaeli Müdürlüğü arasındaki bölgenin yüzey sularını uzaklaştırmak için yatay sondaj ile yağmursuyu hattı inşa ediyor.

Eskişehir-Antalya Hızlı Tren Projesi’ne start verildi!

Antalya’nın 100 yıllık demiryolu hayali startı verilen Eskişehir- Antalya hattı ile gerçek oluyor. Bölge iş dünyası komşu illerdeki OSB’lerin yüklerinin Antalya Limanı’na ulaştırılması için ‘’Baladız-Keçiborlu’’ hattının öncelikle bitirilmesini istiyor

TCDD: Ankara-Eskişehir YHT yolu kuşların göç yolu üzerinde değil!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünden, Ankara-Eskişehir Yüksek Hızlı Tren hattının kuşların göç yolu üzerinde bulunmadığı belirtilerek, ÇED'de "önemli ve hassas kuş alanı yoktur" tespitinin yer aldığı bildirildi.

İstanbul Eskişehir hızlı tren fiyatları 2014!

Ankara İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet satışları bugün başladı.Peki İstanbul Eskişehir YHT bilet ücreti ne kadar? Eskişehir İstanbul hızlı tren bilet fiyatı kaç lira? İşte Ankara İstanbul YHT ücret tarifesi...

Eskişehir Yüksek Hızlı Tren'de ikinci peron hizmete girdi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Hızlı Tren için yapılan ikinci peronun hizmete girdiğini müjdeledi. Koca, "Bir tane de transit hat olacak. Toplam 4 peron, 8 hızlı tren hattı, 1 tane de yük trenleri için normal bir hat olacak." dedi...

eskişehir tren garı Haberi

eskişehir tren garı


Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Hızlı Tren için yapılan ikinci peronun hizmete girdiğini müjdeledi.


Milletvekili Koca, tren garındaki çalışmaların hızla devam ettiğini aktardı. Yapılacak 4 peron üzerinde 8 Hızlı Tren hattı olacağını belirten Koca, "Bir tane de transit bir hat olacak. Toplam 4 peron, 8 hızlı tren hattı, 1 tane de yük trenleri, konvansiyonel trenler için normal bir hat olacak. Toplamda 9 hat olacak” dedi.


Aynı zamanda kapalı geçitteki çalışmaların da hızla devam ettiğinin bilgisini veren Milletvekili Koca, “Orada da konvansiyonel trenler için bir hat, hızlı trenler için de geliş gidiş istikametinde 2 hat olacak. Orada da çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor ve iki hattın da çalışmaları tamamlanmak üzere” şeklinde konuştu.


YENİ GAR BİNASI PERONLARIN OLDUĞU YERE YAPILACAK


Yeni gar binasına...