29 / 04 / 2024

Eskişehir ulaşım test merkezi

Eskişehir ulaşım test merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Eskişehir İmar Müdürlüğü 50 yıl önce kuruldu!

Eskişehir Sakarya Gazetesi "50 yıl önce bugün Sakarya" bölümü kapsamında İmar ve İskan Bakanlığı'nın Eskişehir'de yaptığı çalışmalar yayınladı.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım!

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu projede fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Eskişehir'de mobilya meslek lisesi açılacak!

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Başakşehir ulaşım!

Nidapark Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 511 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan projede 5 bin adet daire yer alıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak.

Vadiyaka Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin bulunduğu proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Vadiyaka Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

Eskişehir ulaşım test merkezi Haberi

Eskişehir ulaşım test merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" açıklamasında bulundu.

Demiryolu inşaatlarıyla ilgili konuşan Erdoğan, ''Demiryolları inşaatlarının biz hükümete gelene kadar adeta dondurulmuş olmasının sebebi milletimize bu konforlu ulaşımın çok görülmesi nedeniyledir. Rahmetli menderes GAP için ABD’ye kredi almaya gittiğinde biz Fırat ve Dicle üzerinde baraj yapılmasını istemiyoruz açıklamasıyla karşılaştı. Bu ülke Keban Barajı yapılırken ne dediler biliyor musunuz o CHP zihniyeti kurbağalara göl mü yapacaksınız? Bu kadar vizyonsuz yöneticilere sahipler. Kendi halkından nefret eden bir zihniyet yıllarca bu milletin yakasından düşmemiştir'' diye konuştu. 

Eskişehir'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: ''Eskişehir’i hızlı trenle bir merkez haline...