02 / 05 / 2024

Eskişehir yeni kent meydanı projesi

Eskişehir yeni kent meydanı projesi

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir projesi geliyor! Eskişehir'in o ilçesine 77 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! Odunpazarı'na 1048 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 598 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir yeni kent meydanı projesi Haberi

Eskişehir yeni kent meydanı projesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şarhöyük Mahallesi’nde bulunan ve son zamanlarda ağır tonajlı araçların otopark olarak kullandığı eski saman pazarı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin projesi ile modern bir meydana dönüştürüldü. Gazi Yakup Satar Caddesi ve Hatboyu 2 Caddesi arasındaki yeni meydana Kent Meydanı ismini verdiklerini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’e yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Büyükerşen “Şarhöyük Mahallemizde Büyük Park girişinde bulunan bu alanı otopark olarak kullanan ağır tonajlı araçlar yüzünden mahallelilerimizden sıkça şikayet alıyorduk. Gerekli çalışmaları yaparak burayı modern bir meydan haline getirdik. İlk etkinliğimizi de 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlama etkinliklerinde büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. Bu meydanın yanı sıra Eskişehir’e yeni yeşil alanlar kazandırmaya da devam ediyoruz. Birisi Yenikent’te...