11 / 05 / 2024

eskişehirde kent meydanı çalıştayı düzenlendi

eskişehirde kent meydanı çalıştayı düzenlendi

Eskişehir'de Kent Meydanı çalıştayı DSİ sosyal tesislerinde çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kentin önde gelen isimleri bir araya gelerek kent meydanının nasıl olması gerektiğini konuştu..

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

Sivas eski Numune Hastanesi, kent meydanı oluyor!

Sivas Valisi Davut Gül, eski numune hastanesinin 57 bin metrekarelik arsasında kent meydanı projesi yapacaklarını söyledi. Vali Gül, ekonomik ömrünü tamamlayan binaların yıkılarak yerine cami ve meydan projesi yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

eskişehirde kent meydanı çalıştayı düzenlendi Haberi

eskişehirde kent meydanı çalıştayı düzenlendi

Kent Meydanı çalıştayı DSİ sosyal tesislerinde çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Mevcut stadyumun yıkılmasından sonra yerine kent meydanı yapılması geçtiğimiz aylarda kararlaştırılmıştı. Dün de kentin önde gelen isimleri bir araya gelerek kent meydanının nasıl olması gerektiğini konuştu. ANKA Danışmanlık Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yasan öncülüğünde gerçeklesen toplantıda katılımcılar görüşlerini açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükersen, kent meydanının mülkiyet sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi. Mülkiyetin Eskişehir halkına mı yoksa TOKİ'ye mi ait olduğunun bir an önce belirlenmesi gerektiğini ifade eden Büyükerşen, "İlk olarak evvela bu mülkiyet meselesinin halledilmesi lazım. 

Kentin sahip olabileceği bir mülkiyetin ölçütü, boyutlarına göre mimarlarını, şehir plancılarını seferber etmemiz lazım. Hareket noktasının bu olması lazım. Çocuk altı ve ya kadınlar için özel tuvaletler olacak mı? Bunlar...