12 / 05 / 2024

Esma Kantar t

Esma Kantar t

Karşema Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Esma Kantar tarafından kuruldu...

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Arslan ve Esma Arslan ortaklığında kuruldu.

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Bir Öz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Öz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Kantar tarafından kuruldu. 

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Esenkent, Semerkand Residence'ta kuruldu.

Kantar Towers bölgenin havasını değiştirecek!

Atılım İnşaat tarafından Tosya Yolu üzerine yapılan Kantar Towers, bölgenin havasını değiştirecek. Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kantar, vatandaşların Rüyalarını gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni 15 Nisan'da düzenlenecek!

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’ nın ödül töreni 15 Nisan 2014 Salı günü Esma Sultan Yalısı’ nda yapılacak. Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla düzenlenecek...

Kantar Köprülü Kavşağı toplu açılış töreni yapıldı!

Diyarbakır'da Kantar Köprülü Kavşağı toplu açılış töreni yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır' da yer alan Kantar Köprülü Kavşağı toplu açılış töreninde konuş ma yaptı...

Erzurum'da Esma Parkı törenle açıldı!

Erzurum'da Esma Parkı törenle açıldı. Açılan park, Yakutiye Belediyesi tarafından Erzurum Adeviyye Meydanı' ndaki müdahalede hayatını kaybeden Esma el-Bilteci'nin isminin verildiği park, düzenlenen törenle açıldı.

Pakpen 3.kez Türkiye'nin Superbrandsi oldu!

Yapı sektörünün yenilikçi markası Pakpen, 17 Nisan Çarşamba gecesi Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen ödül töreninde Türkiye’nin Superbrands’leri arasında yerini aldı.

The Marmara Otelleri Türkiye’nin Süper Markası plaketini aldı!

The Marmara Otelleri, Türkiye’nin 159 Süper Markası arasında yer alan tek otel olarak, Esma Sultan’da düzenlenen Superbrands Türkiye ödül gecesinde Türkiye’nin Süper Markası plaketini aldı.

Karşema Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karşema Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Esma Kantar tarafından kuruldu...

Karşema Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karşema Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Esma Kantar tarafından kuruldu...

Esma Kantar t Haberi

Esma Kantar t

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü dış cephe mantolama,giydirme,tadilat,dekorasyon,çevre ve bahçe düzenlemeleri peyzaj hizmetleri vermek,ihalelere katılmak, taş ören firmalara iş vermek,iş almak ve bununla ilgili makine,teçhizat,alet ve edevat,hammadde,malzeme,ekipman, personel ve eşyalarının imalatı,ihracı,ithali,toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,  bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kartal Karlıktepe Mahallesi Kadıyoran Sokak Kardelen Apartman No:36/4, adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ercan Yalçın ve Esma Kantar tarafından...