05 / 05 / 2024

Esnaf Hastanesi ne zaman inşa edildi

Esnaf Hastanesi ne zaman inşa edildi

1955 yılında İstanbul Esnaf Hastanesi'ni Koruma ve Yardım Cemiyeti tarafından Süleymaniye'ye 200 yataklı Esnaf Hastanesi inşa edilecekmiş. Tam teşekküllü olacak olan bu hastahane yaklaşık 3 milyon liraya mal olacakmış.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Bursa Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır!

Bursa Şehir Hastanesi'ne kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla projelendirilen ve Mayıs ayında yapılan protokolle yapımı üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredilen Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır...

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

Esnaf Hastanesi ne zaman inşa edildi Haberi

Esnaf Hastanesi ne zaman inşa edildi

3 miyona 200 yataklı bir Esnaf Hastahanesi yapılacak.


İstanbul Esnaf Hastanesi'ni Koruma ve Yardım Cemiyeti umumi heyet toplantısı, dün Eminönü Öğrenci Lokali'nde yapılmıştır. Kongrede, yakında temeli atılacak, modern Esnaf Hastanesi'nden bahsedilmiştir. Süleymaniye'de inşa edilecek yeni Esnaf Hastanesi, 200 yataklı olacaktır. Arsa üzerinde gereken hafriyat ve tesviye işleri yapıldığından belediyeden ruhsat alınır alınmaz temel atılacaktır. Tam teşekküllü olacak bu hastahane, takriben 3 milyon liraya mal olacaktır. Resim, hastanenin maketini gösteriyor. 



Hürriyet Gazetesi 8 Şubat 1955



Abdullah Kutalmış...