05 / 05 / 2024

Esnaf Hastanesi nerede

Esnaf Hastanesi nerede

1955 yılında İstanbul Esnaf Hastanesi'ni Koruma ve Yardım Cemiyeti tarafından Süleymaniye'ye 200 yataklı Esnaf Hastanesi inşa edilecekmiş. Tam teşekküllü olacak olan bu hastahane yaklaşık 3 milyon liraya mal olacakmış.

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İkitelli Şehir Hastanesi nerede? İkitelli Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte 10 soruda Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi...

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin taşınmasından sonra esnafın kaybını önlemek için boş kalan binanın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bu çözümün iyi bir çözüm olduğuna inanıyorum” dedi.

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin taşınmasına tepki!

Şanlıurfa'da, grup esnaf ile mahalle sakini, 400 yataklı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.

Akşemsettin’e üniversite hastanesi müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla kandilleşerek Akşemsettin esnafını ziyaret etti. Başkan Aydın ziyaretleri sırasında Akşemsettin’e büyük bir üniversite hastanesi yapmayı planladıkları müjdesini verdi.

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Çekmeköy Devlet Hastanesi projesinde son durum Çekmeköy Belediyesi tarafından fotoğraflandı... Peki Çekmeköy Devlet Hastanesi nerede yapılıyor? Çekmeköy Devlet Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek? Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman hizmete açılacak?

1955 yılında Süleymaniye'ye Esnaf Hastanesi yapılacakmış!

1955 yılında İstanbul Esnaf Hastanesi'ni Koruma ve Yardım Cemiyeti tarafından Süleymaniye'ye 200 yataklı Esnaf Hastanesi inşa edilecekmiş. Tam teşekküllü olacak olan bu hastahane yaklaşık 3 milyon liraya mal olacakmış.

8 ihtisas hastanesi nerede?

"8 ihtisas hastanesi nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesine birkaç adım mesafede kurulacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 8 farklı hastaneyi kapsayan bir entegre sağlık kampüsü olarak tasarlandı.

Başakşehir Şehir Hastanesi İstanbul'da nerede?

Başakşehir Şehir Hastanesi nerede yapılıyor? İkitelli Sağlık Kampüsü nerede kuruluyor? Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi İstanbul'da nereye konumlandırıldı? İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın temelini attığı şehir hastanesinin haritası...

Esnaf Hastanesi nerede Haberi

Esnaf Hastanesi nerede

3 miyona 200 yataklı bir Esnaf Hastahanesi yapılacak.


İstanbul Esnaf Hastanesi'ni Koruma ve Yardım Cemiyeti umumi heyet toplantısı, dün Eminönü Öğrenci Lokali'nde yapılmıştır. Kongrede, yakında temeli atılacak, modern Esnaf Hastanesi'nden bahsedilmiştir. Süleymaniye'de inşa edilecek yeni Esnaf Hastanesi, 200 yataklı olacaktır. Arsa üzerinde gereken hafriyat ve tesviye işleri yapıldığından belediyeden ruhsat alınır alınmaz temel atılacaktır. Tam teşekküllü olacak bu hastahane, takriben 3 milyon liraya mal olacaktır. Resim, hastanenin maketini gösteriyor. 



Hürriyet Gazetesi 8 Şubat 1955



Abdullah Kutalmış...