04 / 05 / 2024

esnaf kredisinden Esnaf kredisinin şartları neler

esnaf kredisinden Esnaf kredisinin şartları neler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Esnaf Destek Kredi Paketi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı esnaf destek paketi hakkında merak edilen detaylar...

Halkbank'ın kredi paketi esnafın 2 aylık kirasını karşılıyor! 

Halkbank'tan "Esnaf Destek Paketi" kapsamında sunulan destek kredisinden faydalanan organizasyon firması sahibi Erol Yıldırım, "Bu kredi paketleri, bizim personel ve kira giderlerimizi 2 ay karşılayacak boyutta" dedi ve daha fazla destek beklediğini belirtti...

TOKİ'den İstanbul esnafına yeni çarşı geliyor!

TOKİ, Rami Kışlası'nda 1986'dan bu yana geçici olarak faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı için Kayabaşı Batı Resneli Bölgesi'nde modern bir çarşı inşa edecek.

Nihat Çiftçi: Esnafın yer temin sorununu çözeceğiz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Buğday Pazarı ve Zahireciler Borsası esnafının yeni bir alana taşınması ile ilgili taleplerini dinleyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasına taşınacak!

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir hizmet binası satın aldı. 2 katlı hizmet binasında daha rahat bir çalışma ortamında üyelerine hizmet verecek.

Ankara'daki askeri birliğin Burdur'a taşınması esnafı mutlu etti!

Askeri birliklerin şehir dışına taşınmasıyla Ankara'daki Etimesgut Zırhlı Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan Burdur'a 2 bin kişilik zırhlı askeri birliğin gelmesi, esnafı memnun etti.

Diyarbakır Sur esnafına ödemesiz kredi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Sayın Başbakanımız talimatlarını verdiler, Sur içinde ne kadar esnafımız varsa hepsine 50 bin lira olmak üzere 6 ay ödemesiz, 2 sene vadeli kredi veriliyor. Sıfır faizli olarak veriliyor. Bütün esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Hüseyin Sözlü'den Hurdacı esnafına iş yeri sözü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'nin binası yenilendi!

Aydın Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hizmet binası baştan aşağıya yenilendi. Kooperatifin başkanlığını 15 yıldır yapan Ali İhsan Kubaliç, "Her tarafı sıfırdan yeniledik'' dedi.

Kale Alarm'dan esnafı güvende hissettirecek kampanya!

Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

İzmir Tire'deki yol çalışmaları esnafı bezdirdi!

İzmir Tire'de uzun süre önce başlatılan altyapı çalışmaları bölge esnafını bezdirdi. Türkocağı Caddesi esnaflarından Mustafa Bingöl, "Aylardır devam eden çalışmalar yüzünden neredeyse hiç iş yapamaz duruma geldik''dedi.

Balıkesirli esnaf ve sanatkara modern hizmet binası geliyor!

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü genel kurulu, dün gerçekleşti. Tek maddelik kongrede, kongreye katılan üyeler, yönetime Oda Hizmet Binası yapımı konusunda yetki verdi

Sur'daki kira uygulaması esnafı sevindirdi!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait iş yerlerinden 6 ay daha kira alınmayacağı yönündeki açıklaması, esnafı sevindirdi.

Koçarlı esnafı EXP0 2016 fuarını ziyaret etti!

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler.

esnaf kredisinden Esnaf kredisinin şartları neler Haberi

esnaf kredisinden Esnaf kredisinin şartları neler

Halkbank aracılığıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla alınabilecek 100 milyar liralık kredi kampanyasının detayları belli oldu. Hangi esnaf kaç TL kredi alabilecek? Esnaf kredisinden kimler faydalanabilecek? Esnaf kredisinin şartları neler? soruları arama motorlarında en çok arananlar arasına girdi.

NE KADAR KREDİ ALINABİLECEK?

İşyeri edinme ya da işyeri yenileme kredisi almak isteyen kişiler, 1.5 milyon TL’ye kadar, 10 yıl vadeli, senelik yüzde 7.5 faizli kredi kullanabilecek.

ESNAF KREDİSİNİN ŞARTLARI NELER?

Esnaf kefalet kredisine başvuru yapmak için, en az üç ay süreyle esnaf kefalet kooperatifi üyesi olmak, kredi çekmek istediğiniz kooperatife şahsen başvuru yapmak, TESKOMB'a bağlı bulunan başka bir kooperatife üye olmamak, esnafın senelik cirosunu gösteren belgedeki kazancının kredi taksitlerini ödemeye yeterli olması ve tapu veya araç teminatı gösterilmesi gerekiyor....