29 / 04 / 2024

Espiye Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma genel müdürlüğü ev yapımı

Espiye Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma genel müdürlüğü ev yapımı

Giresun’un Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında ilçede fakir ve muhtaç durumda bulunan 280 aileyi ev sahibi yapacak...

Kaymakamlıklara kiracılar akın edecek! 700 ile 1500 TL arası ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi insanlara verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında kira yardımlarının da yapılmaya başlandığını duyurdu. Bu duyurunun ardından kiracılar kaymakamlıklara akın edecek! Çünkü 700 ile 1500 TL ödeme yapılacak!

Malatya Kale Kaymakamlığı'ndan konut yardımı!

Kale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ilçedeki ihtiyaç sahibi bir kişiye hayırsever desteğiyle ev yardımı yapıldı.

TOKİ Besni Kayaardı kura çekilişi 28 Temmuz'da!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile TOKİ tarafından Adıyaman Besni'de inşa edilen konutların kura çekilişi 28 Temmuz'da...

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

Van Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi açıldı!

Van Merkez Tuşba ilçe Kaymakamlığı tarafından, engelli, dul, öksüz ve yetim ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi açıldı.

Antalya Demre'de 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde yaptırılan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi. Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Antalya Demre'de yeni öğrenci yurdu tamamlandı!

Antalya Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Gaziantep Yavuzeli'de 49 yoksul aile için ev inşa edildi!

Yavuzeli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Devletin Sosyal Yardım ve Dayanışma anlayışını halk ile buluşturdu. Yavuzeli ilçesinde barınma ihtiyacı olan 49 kişi tespit edilerek, yardım kampanyası başlatıldı.

Manisa Şehzadeler'de 4 evsiz vatandaş için prefabrik ev inşa edilecek!

Manisa Şehzadeler İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi dört evsiz vatandaşa prefabrik evler yapılacak.

Giresun Espiye Merkez Cami yenileniyor!

Espiye Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesince ortaklaşa sürdürülen Merkez Cami restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Adıyaman Besni'ye sosyal kampüs geliyor!

Yenikent’te yıllardır atıl vaziyette duran Tekel Depoları için Besni Kaymakamlığı harekete geçti. Atıl vaziyette ki depoların yerine içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, gençlik merkezi gibi çok sayıda bölümün olacağı Sosyal alan oluşturulacak.

Kütahya Emet Meslek Anadolu Lisesi yurt inşaatında son durum!

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 3 milyon 221 bin 400 TL’ye mal olacak olan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Afyonkarahisar'da 11 sosyal konutun temeli atıldı!

İscehisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 11 adet sosyal konutun temeli atıldı.

Espiye Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma genel müdürlüğü ev yapımı Haberi

Espiye Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma genel müdürlüğü ev yapımı


Giresun’un Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında ilçede fakir ve muhtaç durumda bulunan 280 aileyi ev sahibi yapacak. Proje kapsamında 87 ailenin evinin tamamlandığı belirtilirken bir ayda 40 yakın ev inşaatının tamamlandığı belirtildi.


İlçede göreve başladığı bir yıl içerisine bir çok projeyi hayata geçiren ve çalışkanlığı ile ilçe halkının sevgisini kazandığı belirtilen Kaymakam Osman Bilgin, ayni ve nakdi yardımlarda bulunmak yerine ihtiyaç sahibi ailelere balık tutmasını öğretmeye çalıştıklarını söyledi. Yaklaşık iki aydır sürdürülen ev yapım projesiyle ilgili bilgi veren Kaymakam Osman Bilgin “Kaymakamlık olarak ilçemizde yaptığımız tespitler sonucu bir çok ailenin yaşamını sürdüreceği,insani koşullarda barına bileceği evlerinin olmadığını gördük.Bu ailelere belki çeşitli yardımlar yapılmaktaydı fakat hiç biri barınacakları iyi koşullar sunmuyordu. Bunun üzerine...