17 / 05 / 2024

Esra Dülger

Esra Dülger

Simkur Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Dülger, Lodos Maden tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Harman Sokak'ta kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Dülger tarafından kuruldu.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Haliç'te kat sınırı tartışması sürüyor! 4'e düşürülsün!

Haliç siluetini tehlikeye atan 10 kat kararı, yoğun tepkilerin ardından İBB Meclisi tarafından 6'ya düşürüldü. Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü köşesinde ''Haliç'in yeni imar kararına'' yanıt verdi. İşte, Esra Boğazlıyan'ın haberi...

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

Esra Eronat ödüle doymuyor!

Gayrimenkul sektöründe yatırım uzmanı olarak faaliyet gösteren Esra Eronat, Remax Adress Life çatısı altında aha güzel projelere imza atmayı planlıyor.

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esra Kıvılcım tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Esra Dülger Haberi

Esra Dülger

Simkur Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Dülger, Lodos Maden tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.


Simkur Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yeraltı çalışmaları (madencilik, depolama, vb. için düşey galeri ve kuyu açma faaliyeti dahil, su kuyusu açma hariç) 


Simkur Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Harman Sokak, Harmancı Giz Plaza,...