06 / 05 / 2024

Esra Eron ulus ev

Esra Eron ulus ev

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

İşte Esra Eron'un Ulus'taki maskülen evi!

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

Esra Oflaz evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.

Ankara Ulus'ta tarihi merkeze acele kamulaştırma kararı alındı!

Ulus tarihi kent merkezinde yürütülen yenileme alanı projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak bazı taşınmazlara ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ulus ve Bodrum için flaş karar!

Ankara Ulus tarihi kent merkezi yenileme projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı. Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ulus'ta acele kamulaştırma kararı!

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme projesi kapsamında bazı bölgeler için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de açıklandı. İşte, acele kamulaştırma kararı..

Ulus için acele kamulaştırma kararı!

Ulus tarihi kent merkezinde yürütülen yenileme alanı projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak bazı taşınmazlara ilişkin Bakanlar Kurulu kurarı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ulus'ta kentsel sit alanına izinsiz büfe kuruldu!

Ulus Anafartalar’da, kentsel SİT alanı içerisinde yer alan tescilli taşınmazın yanı başına bir gece yarısı kondurulan büfe, bölge esnafını ayağa kaldırdı.

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Bartın Ulus Anaokulu inşaatı Temmuz sonunda bitecek!

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımına başlanılan Anaokulu inşaatı tamamlanıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ulus İlçe Milli eğitim Müdürü Levent Ok yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bartın Ulus'taki anaokulu inşaatı ne zaman bitecek?

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımına başlanılan Anaokulu inşaatı tamamlanıyor. Konuyla ilgili Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok yaptığı açıklama yaptı.

Bursa Ulus Mahallesi'ne meydan inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda belediye hizmet binası ve meydan kazandıracağı proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı tamamlandı.

Bursa Ulus Mahallesi'ne yeni meydan inşa edilecek!

Bursa Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı...

Eron Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eron Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erdem Önsür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beyoğlu, Galatasaray Tomtom Mahallesi Yeni Çarşı Caddesi'nde kuruldu.

Esra Eron ulus ev Haberi

Esra Eron ulus ev

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu...



TV 8 ve TV 8,5 ekranlarında Survivor Ekstra ve Magazin 8’i sunan, model Esra Eron'un Ulus’ta kızı Alya ile yeni taşındığı çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.



“Daireyi emlakçı aracılığı ile buldum. İçine girdiğimde çok eskiydi ama mekanların genişliği ve evin aydınlık oluşu hoşuma gitti. Kendi zevkime göre baştan sona burayı yenileyince seveceğimi çok iyi biliyordum. En önemlisi kızımın okuluna da yakın.”



“Annem Meziyet De Andria dekoratördür. Ondan dekorasyon konusunda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Burası yapılırken alanlarının ferahlığına ve yatak odamın otel süiti konforunda olmasına önem verdim.”



Crystal ve Harmony isimleri altında iki koleksiyon halinde sunulan ürünlerimizin esansları Hollanda’dan geliyor.”



“Evde...