28 / 04 / 2024

Esra Nur Akova

Esra Nur Akova

Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Nur Aladağ tarafından kuruldu. 

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Esra Nur Aladağ tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esra Eronat ödüle doymuyor!

Gayrimenkul sektöründe yatırım uzmanı olarak faaliyet gösteren Esra Eronat, Remax Adress Life çatısı altında aha güzel projelere imza atmayı planlıyor.

İşte Esra Eron'un Ulus'taki maskülen evi!

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

Tesra Internatıonal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesra Internatıonal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esra Nur İkram ve Tarık İkram ortaklığında 100 bin TL sermaye ile Kadıköy 'de kuruldu.

Mardin Nur Mahallesi'nde satılık 2,4 milyon TL'lik arsa!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mardin Nur Mahallesi'nde yer alan taşınmaz satışa çıkarıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan taşınmazın satış fiyatı ise 2 milyon 499 bin 606 TL.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplamda 45 adet daireden meydana gelen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başladı.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki 163 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru ne zaman?

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 90 adet konutun başvuruları bugün başlıyor...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016!

TOKİ'nin Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” içerisinde yer alan 90 adet konut başvurular yarın başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016..

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başlıyor. İşte TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru zamanları...

Esra Nur Akova Haberi

Esra Nur Akova
Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.


Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi sermaye dağılımı: Esra Nur Akova 3 bin 400 TL Hakan Çamur 4 bin 800 TL Ümüt Bilgin 2 bin 800 TL. Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- EMLAK VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI; 1. Gayrimenkul geliştirme işleri ile ilgili her türlü proje çalışmaları yapmak, bunları yatırımcılara sunmak, her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kuramları,...