11 / 05 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödeme planı

Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödeme planı

6 bloktan meydana gelen Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödemeler kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunurken, yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödeme planı Haberi

Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödeme planı

İçerisinde; 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market bulunan Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödemeler hakkında bilgilerden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Gaziosmanpaşa Essenora Konutları'nda; sauna, fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, cafe yer alıyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa projesi ödemeler kapsamında firma bünyesinde de sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. 6 bloktan oluşan proje, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa-Küçükköy'de yükseliyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa projesi fiyatlar!

72 - 80 metrekare 1+1 daireler 245 bin TL ile 338 bin TL

95 - 133 metrekare 2+1 daireler 333 bin TL ile 559 bin TL

135 - 160 metrekare 3+1 daireler 459 bin TL ile 587 bin TL

200 - 207 metrekare 4+1 daireler 704 bin TL ile 804 bin TL


Teras Evler...