05 / 05 / 2024

Essenora Rezidans ne zaman teslim

Essenora Rezidans ne zaman teslim

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile edilen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 397 bin liradan başlıyor.

Essenora Rezidans'ta metrekaresi 3 bin 500 TL!

İstanbul'un finans merkezi Maslak-Levent hattındaki konut fiyatlarının düzeyi, bölgede çalışan insanların ilgisini Gaziosmanpaşa'ya yöneltiyor. Bu bölgede hayata geçirilen Essenora'da teslimler Haziran 2016'da...

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Güneşli Mirage Rezidans’da avantajlı ödeme seçenekleriyle!

Mirage Rezidans Sur Yapı imzası ile Güneşli’de hayata geçiyor. 300 milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek projede 17 katlı 3 blok bulunacak. Projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor.

Referans Güneşli Rezidans teslim tarihi!

Referans Güneşli Rezidans projesinde konut fiyatları 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Referans Güneşli Rezidans projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Essenora Rezidans ne zaman teslim Haberi

Essenora Rezidans ne zaman teslim

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy lokasyonunda inşa edilen projede daire teslimleri 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 

Ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15, yüzde 25 peşinde yüzde 3, yüzde 50 peşinde ise yüzde 7 indirim uygulanan projede peşinatsız, vade farksız, banka kredisiz veya kefilsiz 24 ay vade sağlanıyor.


Essenora Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 397 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana geliyor.


Konum bilgisine göre Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükselen proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile ediliyor.


Adres : Fevzi Çakmak...