11 / 05 / 2024

Esta Construction türkiye

Esta Construction türkiye

Bahattin Demirbilek, 500 milyon dolar bütçeli yedi projeyle Türkiye gayrimenkul sektörüne hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Esta Construction, Moskova Krylia Konutları'na başlıyor!

Yurtdışı müteahhitlik sektöründe öne çıkan Türk inşaat firması Esta Construction, Moskova'da yeni bir konut projesine hazırlanıyor. 473 dairelik Krylia Konutları Projesi için imzalar atıldı. 

Esta Construction, İstanbul'a 2.500 konut inşa edecek!

Merkezi Moskova’da bulunan Esta Construction, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor. Esta, Benesta markasıyla Türkiye'ye giriyor.

ESTA Construction dünya sıralamasında yükselişe geçti!

ESTA Construction, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesine bir kez daha adını yazdırdı. ESTA, listedeki Türk firmaları arasında 28’inci sırada yer alarak Türkiye’nin en büyükleri arasında bir kez daha yerini aldı.

ESTA Construction, Rusya'da havalimanı inşa ediyor!

Tüm dünyada inşa ettiği fark yaratan yapılarla adından sıkça söz ettiren ESTA Construction dev bir projenin daha temelini attı. ESTA Construction imzası taşıyacak yeni uluslararası havalimanının temeli, ihalenin kazanılmasının ardından 15 gün gibi kısa bir sürede atıldı.

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

ESTA Construction 5 yeni proje için harekete geçti!

Mercedes-Benz’in Rusya’daki ilk fabrikasını 250 milyon Euro bedelle inşa edecek ESTA Construction aynı zamanda Türkiye'de yapacağı 5 yeni projesi için harekete geçti...

ESTA Construction 5 yeni projesini tanıttı!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı.

ESTA Construction 5 projesini MIPIM'de tanıtacak!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yapacak.

ESTA Construction, Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Esta Construction türkiye Haberi

Esta Construction türkiye

İkinci Rönesans Rusya’da kurduğu Esta Construction ile sessiz sedasız büyüyerek 350 milyon dolarlık ciroya ulaşan Bahattin Demirbilek, 500 milyon dolar bütçeli yedi projeyle Türkiye gayrimenkul sektörüne hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.



Bahattin Demirbilek, 1993’te Rusya’ya gittiğinde üniversiteden henüz mezun olmuş 22 yaşında bir gençti. Elindeki tek sermaye ise Rus Dili ve Edebiyatı diplomasiydi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatından 1991’de mezun olduğunda Sovyet Rusya dağılarak yerini hızlı bir dışa açılma ve Kapitalizm ile barışma sürecine giren bir ülkeye bırakmıştı. 75 yıl boyunca Komünist bir rejimle yaşayan Rusya açısından 1991’de başlayan bu dönem sıkıştırılmış bir vahşi Kapitalizm dönemiydi. Türk şirketleri de, özellikle inşaatçılar, akm akm Rusya’ya adım atarak ülkenin yeniden inşasından pay kapma yarışına girdi. Tam da...