19 / 05 / 2024

estate station Birol Polat

estate station Birol Polat

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti. 5 Haziran 2014 Perşembe günü açılışı yapılacak olan Estate Station Güneşli Denge ile emlakçılık sektörüne yeni bir bakış açısı getirecekleri dile getirdi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Real Estate Stars 2019'un kazananları belli oldu!

Real Estate Stars -Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende başarı kazanan şirketler ödüllendirildi.

Folkart'a Real Estate Stars 2019'dan 2 ödül! 

Folkart, Real Estate Stars 2019-Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri’nde iki ayrı kategoride kazandığı ödül ile ‘Türkiye’nin En Fazla Konut Üreten Şirketleri’ ve ‘Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri’ arasında yer aldı...

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Furkan Yüce tarafından kuruldu. 

Goldinvest Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Goldinvest Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enesbayram Arslan tarafından kuruldu.

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Oswe Real Estate GMBH Almanya'daki binasını satacak mı?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin dolaylı iştiraki Oswe Real Estate GMBH'nin sahip olduğu taşınmazların satışı hakkında açıklama yaptı.

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Naes tarafından kuruldu.

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!    

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Cengiz tarafından kuruldu.

Durukan Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Durukan Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Durukan tarafından kuruldu.

estate station Birol Polat Haberi

estate station Birol Polat

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti. 5 Haziran 2014 Perşembe günü açılışı yapılacak olan Estate Station Güneşli Denge ile emlakçılık sektörüne yeni bir bakış açısı getirecekleri dile getiren Polat, yoğun bir katılım beklediği güneşli-denge gayrimenkul'ün açılışında tüm yenilikleri açıklayacağını ifade etti.


Emlak franchise sektörüne adım atan Estate Station ilk ofisini İstanbul Güneşli'de açıyor. 5 Haziran 2014 Perşembe günü gerçekleşecek olan Estate Station Güneşli-Denge Gayrimenkul Ofisinin açılışında markanın yeniliklerinin de kamuoyuyla paylaşacağını belirten Ülke Direktörü Birol Polat, sektörün yenilik ve farklılığa ihityaç duyduğunu, bunu sağlamak ve emlak hizmetlerine yeni bir soluk kazandırmak için sektöre girdiklerini söyledi.


Neziha Coşkun ve Özlem Karakoç tarafından açılan olan ilk Estate Station ofisi 5 Haziran 2014 Perşembe günü sektöre merhaba diyecek.


Sektörden...