01 / 05 / 2024

estetik international

estetik international

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, Doktor B’nin öncülüğünde bir dünya markası olan Estetik International ile gerçekleştirdiği iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, “Güzellik Semineri” düzenliyor.

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Estetik tasarımlı Vespa Primavera 50 Touring 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

Estetik tasarımla sarılmış mükemmel kompakt bir motor olarak lanse edilen Primavera 50 Touring fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 50 Touring 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Genel tarafından kuruldu.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Yatay mimariyi estetik anlayışıyla şekillendireceğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada, "Kent hayatının her alanına olumlu etki yapacak çalışmalar, medeniyet tasavvurumuzun estetik mimarisinden alacağımız referanslarla yatay mimari anlayışımızı şekillendireceğiz" dedi.

Elbistan Mimari Estetik Komisyonu çalışmaları devam ediyor! 

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün talebi doğrultusunda Belediye bünyesinde kurulan "Mimari Estetik Komisyonu" ilçede estetik sıkıntı oluşturan yerlerin tespitini yaparak aciliyet durumuna göre programa alınmasına karar verdi.

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi  kuruldu!

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya ve Zeki Günler ortaklığında kuruldu. 

Real Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Real Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Günel tarafından kuruldu. 

Önder Kul: Estetik tasarımı akustik konforla birleştiriyoruz!

Proje tasarımlarında insan sağlığı ve esenliği üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Y. Mimar Önder Kul, "Estetik tasarım yaklaşımını; ergonomi, ısısal ve akustik konforla pekiştiriyoruz" dedi.

ATK Estetik Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ATK Estetik Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunis Karaca ve Murat Al tarafından kuruldu.

İstanbul'da binalara estetik ayarı!

İstanbul'da yeni bir dönem başlıyor. Yeni imar yönetmeliği ile birlikte binalara estetik gelecek. Yeni yönetmelikle birlikte, ticaret hizmet alanlarıyla merkezi iş alanlarında rezidans yapılamayacak...

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Mimari estetik komisyonları yönetmeliği!

Şehrin yöresel mimarisine ilişkin tespitleri yapan komisyon mimari estetik komisyonu oluyor. Peki, komisyon nasıl kurulur ve görevleri nelerdir? İşte mimari estetik komisyonları yönetmeliği..

estetik international Haberi

estetik international


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, bünyesinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile site sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya devam ediyor.


Sinpaş GYO Bursa Modern, Estetik International işbirliğinde ortaklaşa hayata geçirilen “Güzellik Semineri”ne Bursa Modern Seminer Salonu’nda ev sahipliği yapıyor. 17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenecek “Güzellik Semineri”nde o güne özel canlı dolgu ve botox uygulaması yapılarak katılanlara güzellik sırları hakkında bilgi verilecek, ayrıca katılanlar sürpriz hediyelerden faydalanabilecekler. Bursa Modern yaşam merkezi sakinleri, Bursa Modern’de yaşamanın ayrıcalıklarından bir kez daha...