02 / 05 / 2024

estıon yapı eston şehir

estıon yapı eston şehir

Eston Yapı tarafından inşa edilen Eston Şehir Konutları'nda 4 oda 1 salon konutlar 670 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede 3 oda 1 salon villa ve 4 oda 1 salon ikiz villa yer alıyor...

Eston Şehir 5. etapta son 3 konut: 650 bin liraya!

5 etap halinde yükselen Eston Şehir projesinde son 3 konutun satışı devam ediyor, projedeki konutlar 3 oda 1 salon katlı villa, 4 oda 1 salon ikiz villa olarak tasarlandı...

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Talay Constructıon Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talay Constructıon Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Talay tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

Manesh Constructıon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manesh Constructıon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Baratı Manesh tarafından kuruldu.

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Şişli'de Ercan Engin tarafından kuruldu.

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Mest Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mest Constructıon Yapı Anonim Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih    İnmez tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı. 

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10bin  TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Şen tarafından kuruldu.

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Zeki Mert tarfaından kuruldu.

estıon yapı eston şehir Haberi

estıon yapı eston şehir


Arsa alanı 54 bin metrekare olan Eston Şehir Konutları toplam 87 villadan oluşuyor. İnşaatına 2006 yılında başlanan projede konut teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Eston Şehir Konutları Eston Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen proje 5 etaptan oluşuyor.


Bahçeşehir Eston Şehir'de  3 oda 1 salon villa ve 4 oda 1 salon ikiz villa seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan villalar 250 metrekare alan büyüklüğüne sahip.




Eston Şehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutlar 670 bin TL'den satışa...