01 / 05 / 2024

eston şehir ikinci etap fiyat

eston şehir ikinci etap fiyat

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru ikinci etap nerede? 

Eston Şehir Koru  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla!

Bahçeşehir’in gözde projesi Eston Şehir Koru projesinde ikinci faz satışları başladı. Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla, 120 ay yüzde 0,98 vade farkıyla ödeme yapılıyor. 

Eston Şehir Mahallem Evleri fiyatları!

Eston Şehir Mahallem Evleri fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Polatyol Eston Şehir Mahallem nerede?

Eston Şehir Mahallem'de konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 41 blok halinde yükselen proje 68 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Polatyol Eston Şehir Mahallem nerede?

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satış ofisi!

Toplamda 315 adet bağımsız üniteden meydana gelen Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi.

Eston Şehir Mahallem Konutları satılık!

Toplam 68 dönüm arsa alanına yayılan proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Eston Şehir Mahallem Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem satış ofisi!

41 bloktan meydana gelen proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem satış ofisi telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi.

Eston Şehir Mahallem ödeme planı!

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede yer alan proje 41 bloktan meydana geliyor. Eston Şehir Mahallem ödeme planı kapsamında banka kredili ödemeyle ev sahibi olunabiliyor.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir iletişim!

Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükselen proje 41 bloktan meydana geliyor. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi.

Eston Şehir Mahallem teslim tarihi!

Eston Şehir Mahallem teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 1. kısım'da hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem!

"Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem" sloganıyla tanıtılan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Polatyol Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

eston şehir ikinci etap fiyat Haberi

eston şehir ikinci etap fiyat

Polatyol'un İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Bahçeşehir'de hayata geçen Eston Şehir Koru'nun ikinci etabında satışlar başladı. Projede 72 daire satışa çıktı. 

Her beklentiye hitap eden daire seçeneklerinin yer aldığı Eston Şehir Koru, ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’nden meydana geliyor. 215 dönüm üzerinde yükselen projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı mevcut. Eston Şehir Koru projesi nefes aldıran meydanları, korusu, meyve bahçeleri, göleti, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir yaşam sunuyor.

Eston Şehir Koru ikinci etap  fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Eston Şehir Koru  ikinci etap fiyat bilgisinden önce projeyle ilgili detayları paylaşalım...

İstanbul'un merkezinde yükselen Eston Şehir Koru, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne...