08 / 05 / 2024

Eston Şehir lansman

Eston Şehir lansman

Polatyol Yapı'nın Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleşecek. 

Eston Şehir Koru basın lansmanı 4 Mayıs'ta!

POLATYOL, Bahçeşehir'in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe olarak hayata geçirdiği Eston Şehir Koru'nun örnek dairesi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Eston Şehir Koru'da lansman öncesi yüzde 5 indirim!

Eston Şehir Koru'da lansman öncesi yüzde 5 ekstra indirim yapılıyor. Projede taksit ödemeleri 4.600  TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Eston Şehir Koru'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Ana unsurun koru olduğu Eston Şehir Koru projesinde Koru Apartmanlarında lansmanı öncesi ekstra yüzde 5 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.. 

Eston Şehir Koru'nun lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 500 TL!

Türkiye inşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol, Eston Şehir’deki yeni gayrimenkul projesi Eston Şehir Koru’yu tanıttı. 

Eston Şehir Koru lansman!

Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan 134 konutluk Eston Şehir Koru Evleri'nde ön talep toplanıyor. İşte Eston Şehir Koru lansman tarihi...

Eston Şehir basın lansmanı 14 Kasım'a alındı!

Polatyol; tüm etapları tamamlandığında Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston Şehir 14 Kasım'da basına tanıtılacak.

Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da!

Polatyol Yapı'nın Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleşecek. 

Eston'da yeni etap: Eston Şehir Mahallem!

Eston Şehir'in yeni etabı Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017 yılında teslim ediliyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 5+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları 478 bin TL 'den başlıyor.

Eston Şehir Mahallem medyaya tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON’un yeni projesi “Eston Şehir Mahallem” medyaya tanıtıldı.

Eston Şehir Mahallem etabı satışta!

İstanbul Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara TMSF'den satın alan Polatyol, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim ettikten sonra projenin yeni etaplarına başladı.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 41 blok halinde inşa edilen projede toplam 315 bağımsız birim yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem satış ofisi!

İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir 'de inşa edilen proje 41 bloktan meydana geliyor. Eston Şehir Mahallem satış ofisi telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi.

Eston Şehir lansman Haberi

Eston Şehir lansman

Türkiye ekonomisinin köklü gruplarından Polatyol; tüm etapları tamamlandığında Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor.

Eston Şehir’deki yeni proje yine, şehrin karmaşasından uzak, yeşillikler içerisinde, doğa ile iç içe, bahçeli bir hayat sunan, çocukların istedikleri gibi koşup oynayabildiği bir yaşam için tasarlandı.

Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleştirilecek. 

Eston Şehir Mahallem projesi hakkında:
İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Eston Şehir Mahallem projesi toplamda 315 adet daireden meydana geliyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine yer...