05 / 05 / 2024

et entegre tesisi imar değişiliği

et entegre tesisi imar değişiliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

Kars Atıksu ve Arıtma Tesisi bu yıl tamamlanacak!

Kars Barajı girişine yapılacak olan Atıksu ve Arıtma Tesisi zemin etüt ve proje çalışmaları devam ediyor. 

Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Malatya Entegre Çevre Tesisi 2017 sonunda tamamlanacak!

Türkiye’nin en büyük çevre entegre projelerinden birisi olan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Buca Entegre Kompost Gübre tesisi için protokol imzalandı!

Buca Belediyesi zihinsel ve ruhsal engellilerin istihdam edileceği Entegre Solucan ve Kompost Gübre Tesisi’nin startını verdi. Belediye tesis için protokol imzaladı.

et entegre tesisi imar değişiliği Haberi

et entegre tesisi imar değişiliği

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da Fazla için oturuma katıldı. Fazla'nın yerine Karabağlar Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Kadir Tezel göreve geldi. Göksel Dinçer'in de Fazla'nın yerine Plan Bütçe Komisyonu'nda görev almasına oybirliği ile karar verildi.


Bize söz vermiştiniz


Mecliste Ödemiş'teki et entegre tesisi ve hayvan pazarı alanındaki imar değişikliği, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında tartışmalara neden oldu. Başkan Badem, belediye hizmet binası ve park alanı olarak belirlenen söz konusu alanı Başkan Kocaoğlu'nun Ödemiş'e verme sözü bulunduğunu hatırlatarak, "Mutabakata varılması üzerine bu alanla ilgili açılan davayı çektik. O bölgeyi size veriyoruz demiştiniz. Bu maddeyle bu alan Büyükşehir'e geçiyor. Böyle olduğu takdirde Ödemiş'te ciddi bir yer darlığı olacak.

Bu konunun bir kez daha görüşülmesini...