04 / 05 / 2024

eti design office Ertürk Özkaragöz

eti design office Ertürk Özkaragöz

Eti Design Office Kurucu Ortak Mimar Ertürk Özkaragöz kimdir? Ertürk Özkaragöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertürk Özkaragöz, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Mimar Ertürk Özkaragöz..

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Emirahmetoğlu ve Gözde Emirahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL  sermaye bedeli ile Ahmet Can Güzey ve Tunç Koç tarafından kuruldu.

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Al Qandeel Umman projesi için Sabri Paşayiğit ile anlaştı!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Sabri Paşayiğit Design Office - SPDO, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul firmalarından Al Qandeel ile Umman’da hayata geçirilecek yeni proje için el sıkıştı.

Bulvar İstanbul, toplu konut yaşam standartlarına değer katacak!

Türkiye’nin birçok kentinde birbirinden farklı niteliklerde ve ölçeklerde birçok projeye imza atan (SPDO) Sabri Paşayiğit Design Office’in tasarladığı Bulvar İstanbul, doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor.

SPDO tasarımı Bulvar İstanbul yoğun ilgi görüyor!

Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) tarafından tasarlanan Bulvar İstanbul projesi doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor. Proje inşaatının devam etmesine rağmen oldukça yoğun ilgi görüyor.

Ertürk Özkaragöz kimdir?

Eti Design Office Kurucu Ortak Mimar Ertürk Özkaragöz kimdir? Ertürk Özkaragöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertürk Özkaragöz, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Mimar Ertürk Özkaragöz..

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Sabri Paşayiğit kimdir?

Mimar Sabri Paşayiğit, Eroğlu Ekşinar ve Avrupa Konakları gibi markalı konut projelerini tasarladı. Sabri Paşayiğit'in Zafer Murat ile birlikte kurduğu REM Mimarlık Ofisi, 2011'de Sabri Paşayiğit Design Office oldu. Peki Sabri Paşayiğit kimdir?

Sabri Paşayiğit Design Office, Dubai'de ofis açıyor!

Üsküdar Prestij, Eroğlu Ekşinarve Avrupa Konakları gibi birçok projenin mimari tasarımını üstlenen Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) yurtdışına açılıyor. 2002 yılında kurulan şirket Dubai'de ofis açmaya hazırlanıyor...

Filli Boya Design Soul dergisi yayın hayatına başlıyor!

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunacak olan Filli Boya Design Soul Dergisi iPad, iPhone ve Android cihazlar üzerinden yayın hayatına başlıyor

Ataşehir Flora Office'de metrekare 4 bin 750 dolardan başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Flora Office'de metrekare birim fiyatı 4 bin 750 ile 6 bin dolar arasında değişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Kale, iF Product Design Award 2013'den 2 ödül birden kazandı!

Kale, 2 yeni ürünü ile dünyanın önde gelen tasarım ödüllerinden 'iF Product Design Award 2013'de 2 ödül birden kazandı

eti design office Ertürk Özkaragöz Haberi

eti design office Ertürk Özkaragöz

Ertürk Özkaragöz kimdir?

Ertürk Özkaragöz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu.


1987-1991 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nde yüksek lisans ve asistanlık yapmıştır. 


Çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştıktan sonra 1998 yılında Haydar Özoğul ile birlikte Eti Mimarlık'ı kurmuştur.


İletişim bilgileri:

Yıldırım Oğuz Göker Caddesi 8. Gazeteciler A2 No: 60 

Levent - İSTANBUL


Tel: +90 212 268 40 40 

Faks: +90 212 268 53 53

Mail:...