06 / 05 / 2024

ETİK ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler turizm

ETİK ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler turizm

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı (ETİK) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Ege'de termal turizmle birlikte 12 ay 'sürdürülebilir' bir turizm ortaya koymanın mümkün olabileceğini söyledi.

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı. 

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihan Polatdemir tarafından kuruldu.

Demirin tonu 15 bin 200 lira! Kütük ve hurda fiyatı ise rekor kırdı!

Geçen haftalarda demirin tonu Rusya Ukrayna Savaşı'nın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 liradan işlem gördü. Cuma günü ise demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı ve tonu 15 bin 200 lira oldu. Bugün demir fiyatları kaç lira oldu? Kütük ve hurda fiyatları değişti mi?

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Süleyman Aşkın tarafından kuruldu.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Sümeyye Gülaç ve Şehmuz Avcı tarafından kuruldu.

Kavi Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

Tıhama Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıhama Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Süleyman tarafından kuruldu.

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler’de  300  bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Sarı, Mohammad Soufı  ve Mohamad Alghadnan tarafından kuruldu.

ETİK ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler turizm Haberi

ETİK ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler turizm

 Kaplıcalar yönünden zengin yerlerin yatırımcı bulma yönünden güçlük çektiğini  söyleyen İşler Ege'de termal turizmle birlikte 12 ay 'sürdürülebilir' bir turizm ortaya koymanın mümkün olabileceğini söyledi. Termal turizm için bazı radikal kararların alınması gerektiğini ifade eden İşler, "İşletme belgeli termal tesislerimize baktığımızda, toplam bin 950 oda ve 4 bin 213 yatak kapasiteli tesisimiz olduğunu görüyoruz"...