02 / 05 / 2024

Etiler Emlak Dayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu

Etiler Emlak Dayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu

Etiler Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Şebnem Şen ve Fatma Çavuş ortaklığıyla kuruldu...

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu Seçkin Özdemir ve kız arkadaşı Demet Özdemir, bir süredir Etiler’de kiralık ev bulmak için emlakçı emlakçı geziyor.

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müge Özşirvan tarafından 55 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

Etiler Polis Okulu arsası Meclis'e taşındı!

İstanbul emlak piyasasının milyarlık değer biçtiği Etiler Polis Meslek Okulu'nun yıkılarak, yerine lüks konut ve rezidanslann yapılacağı iddiası daha önce Meclis gündemine taşınmıştı..

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, İlhan Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Edincik Sokak No:9/2'de kuruldu.

Etiler metro inşaatı başladı, emlak fiyatları tavan yaptı!

Levent – Etiler – Rumelihisarüstü metro inşaatı başladı. Levent – Rumelihisarüstü arasındaki ulaşım mesafesini 5 dakikaya indirecek Etiler metro inşaatı, bölgedeki emlak fiyatlarını şimdiden uçurdu...

Etiler Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Şebnem Şen ve Fatma Çavuş ortaklığıyla kuruldu...

Seda Sayan, Etiler'deki 8 milyon Euro'luk binadan sonra Cihangir'den 3.5 milyon dolara apartman aldı!

Seda Sayan emlak kralı oluyor! Sayan, Etiler'de 8 milyon Euro'ya aldığı binadan sonra şimdi de 3.5 milyon dolara Cihangir'de apartman satın aldı

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Etiler Emlak Dayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu Haberi

Etiler Emlak Dayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Mimaroba Batıköy Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Gül Evleri A Blok Daire:6 adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Şebnem Şen ve Fatma Çavuş ortaklığıyla...