02 / 05 / 2024

etiler mantıköy

etiler mantıköy

Etiler Nispetiye 'de afet yasasıyla 'riskli' ilan edilen binada 7 yıldır mantıcı işleten kiracıya tahliye için 15 gün verildi, binanın yıkımı müşteriler yemek yerken başladı.

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu projesinden İBB’ye 1.3 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmalı bir satışa sahne olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu projesinden 1.3 milyar TL kazanması bekleniyor. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine ne yapılacak?

KİPTAŞ’ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 4 Nisan'da satın aldıkları Etiler Polis Meslek Yüksekokulu'na AVM yapmayacaklarını açıkladı. 

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı!

İBB tarafından bugün satışa çıkarılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı. Bugün hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilen arsa için KİPTAŞ 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklif verdi. Bu rakamın yüzde 52.20'si İBB'ye kalacak...

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı; araziye 100 bin metrekare inşaat hakkı tanındı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Etiler Polis meslek Yüksekokulu arazisine 100 bin metrekare inşaat hakkı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Kentsel dönüşümle Kadıköy, Etiler, Pendik gibi semtlerde fiyatlar arttı!

Kentsel Dönüşüm Yasası 'nın çıkmasının ardından başta İstanbul olmak üzere Türkiye' nin birçok kentinde yenilenme çalışmalarına başlandı. İstanbul'da Kadıköy, Etiler, Pendik gibi semtlerde fiyatlar arttı...

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

etiler mantıköy Haberi

etiler mantıköy


Etiler Nispetiye’de 2004 yılından beri ‘Mantıköy’ lokantasını işleten kiracı Seher Çebi’nin dükkânı müşterileri yemek yerken yıkılmaya başlandı. 6306 sayılı ‘afet yasası’ kapsamına alınarak ‘riskli’ ilan edilen binayı tahliye etmesi için apartman sahibinin Çebi’ye verdiği süre ise 15 gün oldu. 

Kiracı olduğu için binanın riskli olduğunu gösteren raporu bile görme hakkı tanınmayan Çebi, “Varımı yoğumu yatırdığım dükkânımdan hiçbir açıklama yapılmadan, hiçbir hakkım tanınmadan kapı dışarı ediliyorum. Bu nasıl bir yasaymış? Artık kimse dükkân kiralamasın” diye isyan ediyor. 


Önce ‘Oldukça eskidi’ denildi, sonra da ‘riskli’

Ariel çamaşır deterjanı reklamlarında “Yemekte de temizlikte de mükemmel” sloganıyla ünlenen mantıcıda Seher Hanım’ın bir ömürlük yatırımı var. 2004 yılında bir pideciden ‘hurda’ halde devraldığı dükkanı yenilemek için evini satmış. Burayı bahçesinden mutfağına baştan sonra yenilemiş, 100 bin liranın...