03 / 05 / 2024

etiler marmaris sahibi kim

etiler marmaris sahibi kim

Türkiye'deki en yaygın büfe zincirlerinden olan Etiler Marmaris Büfe ile Form Narenciye arasında 9 aydır devam eden birleşme görüşmeleri anlaşmazlıkla sonuçlandı. İki şirket de yoluna kendisi devam edecek...

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

Etiler Şamdan'ın yeni kiracısı Fatih Ürek oldu!

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Mehmet Tuna'dan Etiler Şamdan açıklaması!

Şamdan’ın sahibi Seda Sayan’la polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna, Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Tuna Etiler Şamdan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan Etiler Şamdan’ın tahliyesini hızlandırdı!

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Muğla Marmaris'te kaçak 2 yapı yıkıldı!

Marmaris’in Hisarönü Mahallesinde bir ev ve 10 bungalovdan oluşan konaklama tesisi kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkıldı. Yıkılan tesisin sahibi Nesrin Tanrıöver, “Önce yap dediler, sonra yıktılar” dedi.

Sinan Akçıl Marmaris’te beach club işletecek!

Ebru Şallı ile ilişkilerini noktalayan besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl, Marmaris’teki bir otelin sahibi iş adamı Turgut Torunluoğulları’yla birlikte ‘beach club’ işletmeye karar verdi.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti taşınıyor!

Geçtiğimiz aylarda çifte düğünle evlenen popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur çifti, önceki akşam Etiler Marmaris Büfe'de görüntülendi. Dalkılıç, gazetecilere ev taşıdıklarını söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'te arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki restoran işletmecisiyle mülk sahibi mahkemelik olurken, oynadığı dizide adaleti sağlamaya çalışan Karadayı bu defa bir anlaşmazlığın içinde kaldı.

Marmaris'e akaryakıt istasyonu mu kurulacak?

Marmaris'te İçmeler ve Turunç yolunun kesiştiği kavşağa akaryakıt istasyonunun açılmak istenmesi çevrecileri ayağa kaldırdı. İstasyon sahibi " Sıkıntı yok " dedi...

Abramoviç'in 2 mega yatı Marmaris'te yan yana demirledi!

Chelsea kulübünün sahibi Abramoviç'in lüks yatı "Eclipse" son bir aydır Marmaris ile Bodrum arasında dolaşırken,113 metrelik diğer lüks yatı ''Le Grand Bleu'' da Marmaris'te...

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Etiler Marmaris Bakırköy için Franchising Sözleşmesi imzalandı!

Etiler Gıda ve Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili Bakırköy ilçesinde şube açılması için Franchising Sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile duyurdu...

etiler marmaris sahibi kim Haberi

etiler marmaris sahibi kim


Türkiye'deki en yaygın büfe zincirlerinden olan Etiler Marmaris Büfe ile Form Narenciye arasında 9 aydır devam eden birleşme görüşmeleri anlaşmazlıkla sonuçlandı. İki şirket de yoluna kendisi devam edecek.


Etiler İnci Büfe adına KAP'a yapılan açıklamada, "18 Haziran 2013 tarihinde devir alma yoluyla birleşme planlayarak görüşmelere başladığımız ve 25 Haziran 2013 tarihinde gizlilik sözleşmesi imzaladığımız "Form Narenciye İşletmesi ve Tic. Ltd. Şti. ile görüşmelerimiz sona erdirilmiştir. Birleşme olmayacaktır" denildi.


Şirket, temelleri 1940 yılında Eminönü Meyve Halinde atılan Form Narenciye ile devralma yolu ile birleşmeyi planlıyordu. eğer birleşme gerçekleşseydi, bir büfe zinciri olan Etiler Marmaris, organik ve özel tarımsal faaliyetlere başlamış olacak ve yeni bir sektöre girecekti. Ayrıca Form Narenciye'ye ait yaş meyve-sebze işleme tesisleri ile toplamda 770 dekar arazide ekili yurtdışından ithal...