06 / 05 / 2024

etilerde bulunan araziler

etilerde bulunan araziler

İstanbul'un en lüks semtlerinden olan Etiler'de yer alan 4 okul arazisi için devler yarışıyor...

Milli Emlak 37 bin TL'ye arazi veriyor! Bu fırsat kaçmaz!

Arazi satın almak isteyenlere Milli Emlak'tan güzel haber geldi. Milli Emlak tarafından bir ilde bulunan araziler 37 bin TL gibi ucuz bir fiyata satışa çıkarılacak. Sınırlı sayıdaki araziler için başvurular kampanya süresince kabul edilmeye devam edecek.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Tunceli Ovacık'ta köylülerin kullandığı araziler şirketlere tahsis edildi!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Köseler köyü sınırları içinde bulunan 508 ve 510 parsel numaralı araziler, bir şirkete 49 yıllığına tahsis edildi...

İzmir Narlıdere'de TOKİ’ye ait araziler imara açıldı!

İzmir Narlıdere'de Narlı Mahallesi bölgesinde bulunan ve ne olacağı merak edilen araziler hakkında Ankara'dan açıklama geldi. Narlıdere'deki TOKİ’ye ait araziler imara açıldı.

İstanbul'un acil toplanma merkezleri hazır!

Vali Şahin: "İlk etapta, boş bulunan araziler, geçici toplanma merkezi olarak belirlendi. Onların çoğu zaten imarlı ve sahipli arazilerdi. Dolayısıyla o insanların, arazilerde bina yapma hakkı bulunuyordu." dedi.

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

Denizli'de konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi!

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli'de TOKİ ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktardı. Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi" dedi.

Brad Pitt Los Angeles'ta bulunan satılık arsaya talip oldu!

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan bir arsa, konumuyla ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 milyar dolar değer biçilen bölge için ünlülerin de talip olduğu iddia ediliyor.

Ulaşımın ev fiyatlarına etkisi devam edecek!

İstanbul'da yapımına başlanan üçüncü havalimanı ve üçüncü köprünün geçiş noktalarında bulunan gayrimenkul ve araziler değerleniyor.

Arap yatırımcılar rotayı Karaköy'e çevirdi!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi.Dünyaca ünlü Arap fonu gestekli bir grup, meşhur Zürafa Sokak'ta bulunan araziler için Türkiye'deki bir firmaya yetki verdi.

Piyalepaşa Cami'nin önünde bulunan otopark inşaatı durduruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Mimar Sinan tarafından 442 yıl önce inşa edilen Büyük Piyalepaşa Cami'nin önünde bulunan bostana inşa etmek istediği yeraltı otoparkına Koruma Kurulu'ndan durdurma kararı çıktı.

Etiler Petrol Sitesi'ni QT Holding dönüştürecek!

Etilerde Petrol Sitesinin Kentsel Dönüşümü, merkezi İstanbul’da bulunan QT holding tarafından gerçekleştirilecek. İstanbul merkezli QT holding, 25 yıldır yatırım bankacılığı yapmış olan Katarlı Prof. Abdullatif AL MEER tarafından yönetilmektedir.

Emlak vergisinin tarhı!

1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Peki, emlak vergisinin tarhı nedir? Emlak vergisinin tarh ve tahakkuku nedir?

etilerde bulunan araziler Haberi

etilerde bulunan araziler

Etiler'deki Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi, Etiler Lisesi ve Levent Meslek Lisesi ile yakın zamanda İBB'ye devredilmesi planlanan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazi büyüklükleri ve konumlarıyla dikkatleri üzerlerine...